Εγκατέλειψαν τις πόλεις οι εκδρομείς του Πάσχα

Ομαλά συνεχίζεται έως αυτή την ώρα η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα. Από τις 11.00 το πρωί έως αυτή την ώρα έχουν περάσει από το σταθμό διοδίων της Ελευσίνας 50.000 αυτοκίνητα, ενώ σύμφωνα με τους υπευθύνους των διοδίων στις Αφίδνες, η κίνηση φέτος είναι μειωμένη περίπου κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.

Αυξημένη η κίνηση και στα λιμάνια, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και τους σταθμούς των ΚΤΕΛ όπου θα δρομολογηθούν περισσότερα λεωφορεία

καθώς οι πληρότητες φτάνουν προς όλους τους προορισμούς το 100%.

Αυξημένη κατά 30% είναι και η κίνηση στα τρένα, όπου για την κάλυψη των αναγκών προστίθενται επιπλέον βαγόνια στους συρμούς. Ωστόσο, προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των σιδηροδρομικών από το Μεγάλο Σάββατο έως τη Δευτέρα του Πάσχα.

Για όσους μείνουν στην πόλη, με μικρότερη συχνότητα θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Στο μετρό, σήμερα και αύριο, δεν θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων.

Κρύο, βροχές και καταιγίδες τα χαρακτηριστικά του καιρού κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα εμφανίσει βελτίωση από το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα