"Έχω τσακωθεί πολλές φορές εξαιτίας του μπαμπά μου!"

Ευγενική, χαμογελαστή και με όνειρα να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός, μιλά στο YOU και τον Ανδρεά Θεοδώρου για τα επαγγελματικά της σχέδια, την σχέση με τον πατέρα της Τέρενς Κουίκ και πόσο επηρέασε τη ζωή της το όνομα που κουβαλά…

Ο λόγος για την Τερέζα Κουίκ, κόρη του γνωστού δημοσιογράφο Τέρενσ Κουικ.

Πώς είναι να κουβαλάς ένα τόσο γνωστό όνομα;
Υπάρχουν δύο πλευρές: Από τη μία με εκνευρίζει το γεγονός πως ακούω διάφορους να λένε πως ο πατέρας μου με έβαλε στην παράσταση, αλλά από την άλλη πιστεύω πως αν οι άνθρωποι σε αυτόν το χώρο μάθουν πως είμαι κόρη

του θα εκτιμήσουν κι εμένα. Είναι ένα αβαντάζ το όνομά του γιατί έτσι θα με σέβονται και αυτό είναι που με νοιάζει πιο πολύ. Όχι το αν θα με απορρίψουν από μια δουλειά. Ξέρω επίσης πως λόγω εκείνου κανείς δεν πρόκειται να με παρενοχλήσει.

Νιώθεις ότι πρέπει να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να αποδείξεις πως αξίζεις;
Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, με νοιάζει τι κάνω εγώ. Ξέρω πως παραπάνω από τους μισούς θα πουν πως βρήκα δουλειά λόγω του πατέρα μου, αλλά νομίζω αυτό θα πάψει εν καιρώ να με απασχολεί. Θέλω να με σέβονται σαν άνθρωπο και τώρα τι θα πει ο καθένας είναι πρόβλημά του.

Σκέφτηκες ποτέ να αλλάξεις το επίθετό σου;
Όχι, μου αρέσει πολύ το επίθετό μου… Είναι καλλιτεχνικό και εύηχο.

Έχεις τσακωθεί για να υπερασπιστείς τον πατέρα σου;
Πάρα πολλές φορές. Έχει τύχει να σχολιάσουν την οικονομική του κατάσταση και τότε εκνευρίζομαι και ανταπαντάω αμέσως. Είναι κάτι έτσι κι αλλιώς που δεν τους αφορά. Όταν εκνευρίζομαι το δείχνω. Αν πουν κάτι εναντίον της οικογένειάς μου γίνομαι άλλος άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε δημόσια με βαμμένα νύχια! (ΦΩΤΟ)

H έκπληξη της Φαίης Σκορδά ανήμερα της γιορτής του γιου της

Τους χωρίζει η απόσταση αλλά παραμένουν τρελά ερωτευμένοι! (ΦΩΤΟ)

Η Σπυροπούλου απαντά στις φήμες περί απολύσεων!

Keywords
Τυχαία Θέματα