Έχει κάνει botox η Μαίρη Συνατσάκη;

Η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό YOU, μοιράστηκε τα μυστικά ομορφιάς της αλλά μεταξύ άλλων, μίλησε για την κρίση των 30 που έρχεται, τα botox.

Αγαπάς το σώμα σου;

«Είμαι ΟΚ. Έχει καλά, έχει και κακά, αλλά προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου όσο το δυνατόν περισσότερο».

Υπάρχουν φάσεις που έκανες αυστηρές δίαιτες;

«Στην εφηβεία

είχα πολλά κόμπλεξ με το σώμα μου. Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει «You are not as fat as you imagine». Είμαστε πιο αυστηροί με την εικόνα μας από όσο θα έπρεπε».

Τι τρως; Τι περιέχει το ψυγείο σου;

«Τυρί, γαλοπούλα, γιαούρτια, γάλα αμυγδάλου, σαλάτες έτοιμες κομμένες, φρούτα. Έξω από το ψυγείο, δημητριακά ολικής άλεσης, ρυζογκοφρέτες, παξιμάδια, μπισκότα και σοκολατάκια. Τρώω κάθε μέρα κάτι σοκολατένιο. Πιστεύω ότι η σοκολάτα βοηθάει το μεταβολισμό μου! Δεν πίνω όμως καφέ, αναψυκτικά και αλκοόλ».

Σου αρέσει να γυμνάζεσαι;

«Ναι γενικά δεν βαρυγκωμώ, μου αρέσει. Αυτή την περίοδο χορεύω πολύ και σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι το pole dancing. Το γυμναστήριο το βαριέμαι πάρα πολύ».

Στις 27/12 θα γίνεις 30. Βλέπεις την κρίση να έρχεται;

«Όχι, πιστεύω ότι τα 30 είναι η καλύτερη δεκαετία της ζωής σου (μπορεί βέβαια όταν φτάσω τα 40 να το πιστεύω για την επόμενη δεκαετία). Ανυπομονώ πάντως!».

Πως φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση;

«Στα μαλλιά μου κάνω μάσκα τρεις φορές την εβδομάδα. Ξεβάφομαι πάντα –μόνο την περίοδο του «Dancing» δεν το έκανα και μου κόστισε».

Botox έχεις κάνει;

«Όχι, το botox με αγχώνει τρομερά για το αποτέλεσμα. Έχω ενδιαφερθεί όμως για τη μεσοθεραπεία. Δεν είναι κακό να μεγαλώνεις. Βλέπεις την Πόπη Τσαπανίδου; Είναι πανέμορφη, εμφανισιακά την έχω πρότυπο».

Ποιο είναι το πιο extreme που έχεις κάνει στην εμφάνισή σου;

«Έχω κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά μου –σαν να ήμουν ιαπωνικό manga- και τα έχω βάψει σε όλα τα χρώματα της Ίριδας! Τώρα θα ήθελα να είναι μπλε αλλά θα με σκότωνε ο Σπύρος (σ.σ. Σαμοΐλης, ο κομμωτής της)».

Διαβάστε ακόμα:

Εντυπωσιακή και με το νέο look η Ειρήνη Παπαδοπούλου! (ΦΩΤΟ)

Ταξίδεψε με μάσκα για να προστατευτεί από τον... Έμπολα!

Η Μενεγάκη και τα μωρουδιακά παπουτσάκια!

Keywords
Τυχαία Θέματα