Δύο υψηλές συμμαχίες για την Μαρία Σπυράκη

Δύο σημαντικές συναντήσεις από αυτές που έκανε η Μαρία Σπυράκη πριν ανακοινωθεί δημοσίως η συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει το «Secret». Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να διαμορφώσει όσο το δυνατόν ισχυρότερες συμμαχίες εντός της «γαλάζιας» παράταξης και προφανώς θέλοντας να διαπιστώσει από κοντά τις διαθέσεις των δύο ισχυρότερων πολιτικών οικογενειών της Ν.Δ. απέναντι στην υποψηφιότητά της, η γνωστή δημοσιογράφος ζήτησε και είδε τον επίτιμο

πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στο σπίτι του στη Ρηγίλλης, ενώ εν συνεχεία ζήτησε ραντεβού από τον Κώστα Καραμανλή τζούνιορ (γιο του Αχιλλέα), ο οποίος ακουγόταν για τις ευρωεκλογές, αλλά τελικά αποφάσισε να περιμένει τις εθνικές κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο συναντήσεις, παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι γνωστό ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, εξελίχθηκαν θετικά για την κ. Σπυράκη, η οποία άκουσε τις συμβουλές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ προσπάθησε να του αποσπάσει και την υπόσχεση ότι θα τη βοηθήσει στην Κρήτη, όπου, όπως είναι γνωστό, ο «Ψηλός» έχει το δικό του, προσωπικό κοινό, το οποίο όταν αυτός δίνει «γραμμή» σπεύδει να ακολουθήσει. Ανάλογη προσπάθεια έκανε και με τον Καραμανλή τζούνιορ, ο οποίος έχει μεγάλο έρεισμα στις Σέρρες, τις οποίες το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του «Secret» αναφέρουν ότι εκείνος προχώρησε ένα βήμα περισσότερο και της είπε πως θα προσπαθήσει να της δώσει όσο μεγαλύτερη βοήθεια μπορεί.

Τώρα, αν στην ιδιαίτερη πατρίδα του ιδρυτή της Ν.Δ. η πρώην δημοσιογράφος του Mega αναπτύξει δυναμική θα φανεί στην κάλπη...

Keywords
Τυχαία Θέματα