Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Ήμουν άστεγος. Ήταν συνέπεια των πράξεών μου"

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΟΚ!» και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Πουλόπουλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απεξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ αποκάλυψε αν ο γιος του στάθηκε αφορμή για να πάρει αυτή την απόφασή.

«Όχι. Ήμουν σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τα 28 και στα 30 μου ήμουν καθαρός πια», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Είχα φτάσει στο σημείο να

μην έχω φίλους, να μην έχω επαφή ούτε με την οικογένεια μου –και καλώς έκανε, γιατί μου είχε δώσει άπειρες ευκαιρίες για επικοινωνία, τις οποίες είχα πετάξει. Είχα χάσει τη δουλειά μου, δεν είχα καθόλου χρήματα, ούτε σπίτι για να μείνω. Έμενα κυριολεκτικά στο δρόμο».

«Δεν έγινε ακριβώς έτσι, γιατί στην Αμερική υπάρχουν χώροι όπου μπορείς να μείνεις για κάποιο διάστημα, αλλά ήμουν άστεγος. Ήταν η συνέπεια των πράξεων μου. Αλλά αν δεν πιάσεις πάτο, δεν μπορείς να ξανασηκωθείς. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ξαναγεννήθηκα και είμαι εδώ τώρα και σου μιλάω», εξήγησε παράλληλα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ομοιότητα με το γιο του, λέγοντας «Είναι κι εκείνος πολύ κοινωνικός, του αρέσει να αμφισβητεί τα πάντα, όπως έκανα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία του και είναι το ίδιο κυκλοθυμικός. Το αστείο είναι ότι μπορεί να με ακούσεις να του κάνω παρατηρήσεις επειδή, για παράδειγμα, δεν διπλώνει τα παντελόνια του όταν τα βάζει στη βαλίτσα του, αλλά, μεταξύ μας, το ίδιο κάνω κι εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα