Δίχως τέλος ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι σκληρές αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ. Ο Μ. Καρχιμάκης σήκωσε γάντι που πέταξε ο Ευ. Βενιζέλος ο οποίος έκανε λόγο για «5η φάλαγγα που υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ». Παράλληλα πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί «εκβιασμούς για τον ανασχηματισμό».

Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων

ο Μ. Καριμάκης τόνισε «Να συγκρουστούμε με τη Δεξιά και ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταθέσει προτάσεις που υπηρετούν τους ανθρώπους, αυτούς που εθίγησαν πρωτίστως από την κρίση» σημειώνει ο κ. Καρχιμάκης. «Πέμπτη φάλαγγα ας αναζητηθεί στη συμπόρευση με τη Δεξιά και στις πιο ακραίες επιλογές σε βάρος του κόσμου και των μονίμων θυμάτων της κρίσης. Είναι εύκολο και μπορεί ο καθένας μας να υποστηρίζει ότι θέλει όταν η αλήθεια τον ξεπερνά».

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κίνησης των «75» του κόμματος τόνισε την ανάγκη «αλλαγής πολιτικής με προοδευτικό πρόσημο χωρίς να μας ενδιαφέρει αν η Δεξιά διαφωνήσει» και πρόσθεσε «Να συγκρουστούμε με τη Δεξιά και ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταθέσει προτάσεις που υπηρετούν τους ανθρώπους, αυτούς που εθίγησαν πρωτίστως από την κρίση»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τόνισε με νόημα πως όλα θα πρέπει να συζητηθούν στο συνεδρίο. Ο Υπουργός Υποδομών άφησε αιχμές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοτας πως «το συνέδριο είναι η κορυφαία διαδικασία του κόμματος, και εκεί συζητούνται και αποφασίζονται όλα χωρίς κανένα ταμπού». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το 8% δεν συνιστά επιτυχία για το κόμμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα