Δένδιας: Οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια μας εργάζονται με σοβαρότητα

Τον εντυπωσιασμό του για τη σοβαρότητα και την αρτιότητα με την οποία εργάζονται όλοι όσοι υπηρετούν την ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας εξέφρασε πριν λίγη ώρα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας, μετά το πέρας της επισκέψεώς του στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) στην Αγία Παρασκευή.
Ο κ. Δένδιας, ο οποίος συνοδευόταν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΝ Αντιναύαρχο

Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του στρατηγείου σε εθνικό και σε Συμμαχικό επίπεδο από τον διοικητή του και τους επιτελείς του.

«Είχα σήμερα τη χαρά μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό του Ναυτικού και τον Αρχηγό του Στόλου να επισκεφθούμε τη ΣΔΑΜ και να συνομιλήσουμε με τους άντρες και τις γυναίκες που υπηρετούν εδώ. Επίσης είχα μια αναλυτική ενημέρωση για το ρόλο του ΣΔΑΜ. Οφείλω να πω ότι πάντα είναι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς με πόση σοβαρότητα και με πόση αρτιότητα εργάζονται οι άνθρωποι που υπηρετούν την ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού», τόνισε εμφαντικώς ο Υπουργός, μετά το πέρας της ενημερώσεώς του και της επισκέψεώς του στις υπόγειες εγκαταστάσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρακτικώς η ΣΔΑΜ αποτελεί το επιχειρησιακό «εν όρμω» αρχηγείο του Στόλου, όπου σε περιπτώσεις κρίσεως ή πολέμου εγκαθίσταται εκεί ο Αρχηγός του Στόλου ή αν απαιτηθεί από το συμβάν, ο Υπαρχηγός του Στόλου, ενώ ο Αρχηγός επιβαίνει σε κάποιο πλοίο του Στόλου.

Λ.Σ.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Κοπέλα γλιτώνει από του "χάρου τα δόντια" για λίγα εκατοστά

Αποκαλυπτικός ο Κινέζος πρωθυπουργός για τον Πειραιά!

Μόλις 4 χρόνια φυλάκισης στη νταντά για τον φρικτό ξυλοδαρμό

Συγκλονιστικό: To βίντεο την στιγμή της απόδρασης των ομήρων στο Σίδνεϊ

Τους χώρισε ο πόλεμος αλλά βρέθηκαν 70 χρόνια μετά και παντρεύονται

Keywords
Τυχαία Θέματα