Δεν ξέρει τι έχει η νέα ερωμένη του Ολάντ

Ανάστατη είναι η μικρή κοινότητα Berrac, στην περιφέρεια Ζερς της Γαλλίας. Εκεί όπου βρίσκεται ο μεσαιωνικός πύργος (1689) που αγόρασαν το 2005 οι βαθύπλουτοι γονείς της Ζουλί Γκαγιέ, της νέας ερωμένης του Φρανσουά Ολάντ.

Ο πύργος, λεγόμενος château de Cadreils, ανακαινίστηκε από τους γονείς της ηθοποιού και έχει καταγραφεί στα ιστορικά μνημεία της Γαλλίας από το 1073. Οι πρώην ιδιοκτήτες του πύργου είναι αγρότες και προτίμησαν να

τον πουλήσουν.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της κοινότητας ο κ. και η κυρία Γκαγιέ είναι άνθρωποι ήσυχοι και ευγενείς. Ο πατέρας Brice Gayet είναι χειρούργος διεθνούς φήμης, γιός και εγγονός γιατρών, ειδικός στον καρκίνο των εντέρων, ενώ η μητέρα είναι αντικέρ και κάνει συχνά αγορές στην περιοχή.

Οι φήμες οργιάζουν και λέγεται ότι ακόμη και η πρώην υπουργός Μαρτίν Ομπρί ήθελε να αγοράσει αυτό τον πύργο το 2004. Η Ζουλί Γκαγιέ, εξάλλου, παντρεύτηκε στην περιοχή, και πήρε διαζύγιο το 2006.

Το θέμα που άνοιξε τώρα είναι αν ο Φρανσουά Ολάντ επισκέφθηκε τον πύργο τον περασμένο Αύγουστο. Οταν ο πρόεδρος της Γαλλίας είχε επισκεφθεί το μοναστήρι Flaran, στις 6 Αυγούστου 2013, το οποίο βρίσκεται 30 χλμ από την κοινότητα Berrac, απουσίασε αδικαιολόγητα για μιάμιση ώρα. Λέγεται ότι είχε επισκεφθεί τον Πύργο της Γκαγιέ για να γευματίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα