Δεν το χωράει ο νους: Κοριτσάκι 8 ετών πέθανε αφού το βίασε ο πατέρας του

Ένας άνδρας 38 ετών συνελήφθη για τον θάνατο της 8χρονης κόρης του, αποκαλύπτοντας το άγριο έγκλημα τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή της και τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε νεκρό πίσω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Prichrd, στην Αλαμπάμα δυο μέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής του στις αρχές.

Από την νεκροψία διαπιστώθηκε πώς η μικρή εξέπνευσε αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της.

Ο 38χρονος συνελήφθη για πρώτου βαθμού σοδομισμό και δολοφονία και βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Αρχικά είχε αναφέρει πως το παιδί πήγε στο σπίτι μετά το σχολείο, προκειμένου να αλλάξει για να πάει στο σπίτι της θείας της όπου όμως δεν έφτασε ποτέ.

"Πονάω. Δεν έχω κοιμηθεί τις τελευταίες 24 ώρες. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ψάχνω μέχρι να γυρίσει στο σπίτι. Αυτό είναι το μόνο που θέλω, το μόνο που ζητάω", έλεγε σε τηλεοπτικό κανάλι.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο παιδί απάντησε: "Τίποτα. Δεν πιστεύω ότι της συνέβη κάτι. Πιστεύω ότι είναι κάπου εκεί έξω. Απλά πρέπει να την αφήσουν να γυρίσει σπίτι. Ο πατέρας της θα μάθει τι συμβαίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα