"Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,Μίτσελ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άντερλεχτ την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

O Ισπανός κόουτς θέλει μόνο νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Βλεγίου για να μείνει η ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο ίδιος τόνισε πως κανείς στο στρατόπεδο των Πειραιωτών δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από τους

τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πλάνα του και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, ενώ τοποθετήθηκε και για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο ή το πόσο κρίσιμο είναι το ματς για την ομάδα ή για μένα. Και πέρσι είχαμε ξεκινήσει με δύο ήττες αλλά τελικά πήραμε εννιά βαθμούς. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε και φέτος εννιά βαθμούς δίχως να κάνουμε δύο ήττες στο ξεκίνημα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μας βοηθάει πως είχαμε αντιμετωπίσει πρόσφατα την Άντερλεχτ. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου. Όσο για μένα και την ομάδα, έχουμε αποφασίσει το πως θα παίξουμε».

Η καλή εμφάνιση για ένα ημίχρονο απέναντι στην Παρί, αποτελεί λόγο αισιοδοξίας για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να αναφέρει: «Είναι σημείο αναφοράς το παιχνίδι με την Παρί. Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι. Το αρνητικό είναι πως κάναμε λάθη και πληρώσαμε αυτές τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Στο πρώτο μέρος κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Παρί ήταν το φαβορί, αλλά κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά υπέρ του αντίπαλου μας. Έτσι χάσαμε τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα