Δεν παραιτείται από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Αβραμόπουλος

Ως το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται ο νυν Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος στη σημερινή θέση, καθώς μετά θα πρέπει να παραιτηθεί αφού από την προσεχή Δευτέρα αναλαμβάνει επισήμως τα καθήκοντα του νέου Επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων, Μεταναστεύσεων και Ιθαγένειας στο Συμβούλιο των Επιτρόπων του Ζαν-Κλoντ Γιουνκέρ. Μέχρι τότε, όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας πριν λίγη ώρα στους στρατιωτικούς συντάκτες, θα έχει παραιτηθεί και από βουλευτής στην Α’ Αθηνών,

ενώ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της ιστοσελίδος μας, διευκρίνησε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Διατηρώ κανονικώς τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ. Δεν έχω καμία υποχρέωση να αποστασιοποιηθώ από τις πολιτικές μου θέσεις» σημείωσε ο Δ.Αβραμόπουλος, προσθέτοντας: «Ο Επίτροπος, ο κάθε Επίτροπος, αν θέλει, μπορεί να κατεβεί και να βοηθήσει τον πολιτικό αγώνα του κόμματός του στην πατρίδα του».

Αναφερόμενος στο θέμα του αντικαταστάτη του, ο ΥΕΘΑ αρνήθηκε ότι γνωρίζει ονόματα, επισήμανε όμως ότι ο ίδιος εδώ και ημέρες έχει κάνει τις προτάσεις του στον πρωθυπουργό, ο οποίος βεβαίως δεν είπε τίποτα και έχει το απόλυτο προνόμιο της επιλογής του προσώπου. «Τι θα κάνει ο κ.Σαμαράς, ούτε ξέρω, ούτε και ρωτώ» επισήμανε με έμφασή για να προσθέσει: «Δεν χρειάζεται να παραδώσω, χρειάζεται μόνο να αποχωρήσω».

Λ.Σ.Μ.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του parapolitika.gr

Την Παρασκευή παραιτείται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα