Δεν αποκλείει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο Φλαμπουράρης

Το ενδεχόμενο να κληθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων σχολιάζει ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Μιλώντας στην Real News ο Υπουργός Επικρατείας τονίζει ότι "αν χρειαστεί, ο Αλέξης Τσίπρας θα φωνάξει τον κ. Σαμαρά

και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, να τους ενημερώσει και να συζητήσουν. Ή, εάν χρειαστεί, να προχωρήσουμε και σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, γιατί όχι;".

Επισημαίνει πως η κυβέρνηση δεν θα πάρει νέο δάνειο τον Ιούνιο, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει διευθέτηση για το χρέος. "Αν δεν δώσει λύση η συζήτηση για το χρέος και χρειαζόμαστε πάλι δάνειο για να πληρώνουμε τα προηγούμενα δάνεια, δεν είναι λύση. Δεν θα καταλήξουμε σε μια τέτοια λύση, που ούτως ή άλλως δεν θα είναι αποδεκτή, διότι δεν λύνει το πρόβλημα".

Αναφέρει ακόμα ότι το θέμα των εκλογών είναι μεν στο τραπέζι, αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε πως χρειάζονται εκλογές.

Υπογραμμίζει πως η εξεταστική για το μνημόνιο θα γίνει για να μάθει ο κόσμος πώς μπήκε σε αυτό η Ελλάδα και σημειώνει: "Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών. Εμένα τουλάχιστον ούτε περνούν από το μυαλό μου ποινικές ευθύνες".

Τέλος, ο Αλέκος Φλαμπουράρης βάζει τέλος στα σενάρια που θέλουν να εξετάζεται η απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη. "Δεν θα κάνουν οι Γερμανοί ό,τι θέλουν. Αυτό είναι σαφές. Θέμα Βαρουφάκη ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ", τονίζει χαρακτηριστικά.

Keywords
Αναζητήσεις
φλαμπουραρης εκλογες
Τυχαία Θέματα