Δείτε τι λένε για σας οι γραμμές του χεριού σας...

Όταν παρατηρήσουμε την παλάμη μας θα διακρίνουμε πολλές γραμμές να τη χαράζουν. Όλες έχουν τη δική τους σημασία. Δεκαπέντε όμως, είναι οι κύριες γραμμές και θα τις γνωρίσουμε μια μια με το όνομα τους.

Η γραμμή της ζωής θα μας δώσει πληροφορίες για τη διάρκεια της ίδιας μας της ζωής. Θα μας μιλήσει για τις ασθένειες, τα ξαφνικά γεγονότα και κυρίως για την ποιότητα της ενέργειας μας.

Η γραμμή του κεφαλιού θα μας μιλήσει για τη διανοητικότητα του ατόμου. Οι πνευματικές ανησυχίες του, αλλά και η τάση της σκέψης ή ακόμη και η αδυναμία συγκέντρωσης αναγνωρίζονται εύκολα απο αυτή

τη γραμμή.

Η γραμμή της καρδιάς έχει πολλά να μας πει για τα συναισθήματα και τον έρωτα. Τον έρωτα και την αγάπη όμως περισσότερο σε πνευματικό επίπεδο παρά σε σαρκικό. Για τον έρωτα του σώματος σαφώς θα εξετάσουμε τη γραμμή της καρδιάς, αλλά σε συνδιασμό με το «ζωνάρι» και το όρος της Αφροδίτης.

Η γραμμή της μοίρας ή της τύχης ή του πεπρωμένου. Αυτή η γραμμή καταλήγει στο όρος του Κρόνου και επισημαίνει τα σημαντικότερα γεγονότα μιας ζωής. Τα εμπόδια, τις επαγγελματικές αλλαγές, την εύνοια ή την ατυχία.

Η γραμμή του Απόλλωνα ή του Ήλιου. Φανερώνει την επιτυχία του καλλιτέχνη, την καλαισθησία και την αγάπη προς κάθε τι ωραίο. Μεγάλες δυνατότητες επιρροής και ισχυρό μαγνητισμό χαρίζει αυτή η καλότυχη γραμμή.

Η γραμμή της υγείας που είναι προτιμότερο να μην υπάρχει στο χέρι μας γιατί η απουσία της δηλώνει δυνατή και εύρωστη ιδιοσυγκρασία.

Το «ζωνάρι» της Αφροδίτης όταν υπάρχει διεγείρει τα πάθη και τις τάσεις κυκλοθυμίας. Πολλές εκρηκτικές σχέσεις θα ανθήσουν η θα αυτοκαταστραφούν.

Η γραμμή του γάμου συμβολίζει το γάμο, την ισχυρή ένωση, την ιερή σχέση. Εάν είναι πολλές οι γραμμές, πολλές οι δυνατές σχέσεις. Εάν αυτές βγούν σε καλό ή κακό θα μας το αποκαλύψει η ποιότητα της γραμμής.

Οι υπόλοιπες με λιγότερη σημασία γραμμές είναι η γραμμή του ’ρη, η γραμμή της λαγνείας, η γραμμή της διαίσθησης, η γραμμή των παιδιών, η γραμμή των ταξιδίων, η γραμμή της διαφυγής καθώς και τα τρία «βραχιόλια» που βρίσκονται στον καρπό.

Α. Η γραμμή της ζωής
Β. Η γραμμή του κεφαλιού
Γ. Η γραμμή της καρδιάς
Δ. Η γραμμή της μοίρας
Ε. Η γραμμή του Απόλλωνα
Ζ. Η γραμμή της υγείας
Η. Το ζωνάρι της Αφροδίτης
Θ. Η γραμμή των ταξιδίων
Ι. Η γραμμή του γάμου
Κ. Η γραμμή της λαγνείας
Λ. Η γραμμή του Αρη
Μ. Τα τρία βραχιόλια
Ν. Η γραμμή της διαίσθησης

Keywords
Τυχαία Θέματα