Δείτε γιατί «κράξανε» την Αγγελική Ηλιάδη

Μία φωτογραφία με το γκάζι «κολλημένο» έγινε αφορμή για να «στολίσουν» τα social media, για ακόμα μία φορά, την Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια ανέβασε το βράδυ της Κυριακής μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, με το καντράν του αυτοκινήτου της να δείχνει 200, όμως, τα σχόλια κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν.

Κάποιοι χαρακτήρισαν την Αγγελική, η οποία πηγαινοέρχεται Αθήνα

- Θεσσαλονίκη λόγω των εμφανίσεών της στη συμπρωτεύουσα, «ανεύθυνη» και «κακό παράδειγμα», αφού είναι ανεπίτρεπτο να οδηγείς με αυτή την ταχύτητα και να το διαφημίζεις κιόλας.

Άλλοι της επισήμαναν ότι είναι μητέρα δύο παιδιών και θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο για να μην μείνουν ορφανά τα παιδιά της, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι θέλει να προκαλεί με αυτά που ανεβάζει, και την αποκάλεσαν «ψώνιο».

Τέλος, προσπερνώντας τα αρνητικά σχόλια που είναι σε κάθε περίπτωση υποκειμενικά, αλλά να οδηγείς με 200 χιλιόμετρα δεν είναι κατόρθωμα που πρέπει να το φωνάζεις, αφού στο παρελθόν αντίστοιχες αναρτήσεις έκαναν τους δικαστές να επέμβουν, έστω και εκ των υστέρων.

Έτσι, μετά από αυτή η πανέμορφη καλλιτέχνης Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να κλειδώσει τον λογαριασμό της στο Instagram, ώστε να μην βλέπουν όλοι τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, παρά μόνο οι φίλοι της.

Δείτε την φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα