Χρυσούλα Γιαταγάνα: "Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε ψηφίζω για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν προτείνουν τον ίδιο τον Θεό» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στη εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγιάνα, εκτιμώντας ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές.

«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα ακούσω τις προτάσεις της, αλλά δεν θα δώσω την

ψήφο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γιαταγάνα σημειώνοντας «Δεν ψηφίζω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη και τον Θεό τον ίδιο.
Η χώρα δεν έχει παραγωγικό μοντέλο. Δεν υπάρχει τίποτα που να παράγεται σ’ αυτή τη χώρα. Λένε για τον τουρισμό. Ναι, είναι καλό να πάει καλά, αλλά είναι παροχή υπηρεσιών. Επίσης, σ’ αυτή τη χώρα. Έχουμε παραβιάσει ακόμη και την Δημοκρατία, η κυβέρνηση νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτά δεν μπορώ εγώ να τα δεχτώ. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Ο λαός θα δώσει την λύση».

Αναφορικά με τον χθεσινό διάλογο που είχε με τον Πρωθυπουργό η κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα, επανέλαβε την τοποθέτησή της ότι δεν ανήκει πουθενά και σε κανένα κόμμα, ενώ εκτίμησε ότι είναι λάθος του Πρωθυπουργού που δεν έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την Εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο: «Εκκρεμούν πολλές μηνύσεις εναντίον του Γ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία. Ήταν υποχρέωση του Σαμαρά να κάνει την εξεταστική για το Μνημόνιο, όταν η χώρα γονατίζει.

Δεν μπορεί οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε τις τύχες μας να είναι στο απυρόβλητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα