Χρήστος Πρωτόπαπας: "Ποια τρόικα; Ο Μητσοτάκης το έβαλε το θέμα"

Άναψε «φωτιές» το σχέδιο για εξίσωση του βασικού μισθού στο δημόσιο τομέα με εκείνον του ιδιωτικού, κάτι που θα επιφέρει νέα μείωση στις αποδοχές των υπαλλήλων.

«Είχαμε συμφωνήσει να μην μπει το θέμα στην τρόικα και ξαφνικά χωρίς να έχουμε ενημέρωση ήρθε στη δημοσιότητα» επισήμανε ο Χρήστος Πρωτόπαπας μιλώντας στη Λίζα Δουκακάρου και την Ανδριάνα Ζαρακέλη στο κεντρικό μαγκαζίνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

90,1 FM, εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις διαρροές στις εφημερίδες για να φτιάχνουν το προφίλ τους» είπε αιχμηρά σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δε γνώριζε καν για την ύπαρξη τέτοιου σχεδίου. «Αυτή η πλάκα του να μαθαίνουν οι κυβερνητικοί εταίροι από τις εφημερίδες τα σχέδια των υπουργείων πρέπει να σταματήσει. Δε γίνεται η πολιτική από τις εφημερίδες και τις διαρροές» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πρωτόπαπας υποστήριξε ότι ο ίδιος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρότεινε τα χρήματα να είναι ίδια με τον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή 586 ευρώ το μήνα και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έβαλε το θέμα από μόνο τους στο Παρίσι. «Εμείς δεν ξέρουμε ακόμη το σύνολο της πρότασης. Δεν έχουμε καν ενημέρωση. Πριν δυο μήνες τονίσαμε στον Μητσοτάκη να σταματήσουμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις χωρίς περιεχόμενο και να τρομάζει ο κόσμος», είπε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Αν το υπουργείο δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να εξασφαλίζει τη συναίνεση του κυβερνητικού εταίρου του ας πάρει από το χέρι τον Άδωνι να το ψηφίσουν μαζί στη Βουλή» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα