Χωρισμός για γνωστό ηθοποιό μετά από 19 χρόνια γάμου

Με δύο δελτία Τύπου έγινε γνωστό το διαζύγιο γνωστού ηθοποιού, ο οποίος παίρνει διαζύγιο μετά από 19 χρόνια γάμου και δύο παιδιά!

Ο λόγος για τον Κρις Ροκ που όλοι μάθαμε από τα «Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς», «Πρωτάθλημα για Βαρυποινίτες», «Οι Μεγάλοι», «Ένας Θάνατος Σε Μία Κηδεία» και «Μαγαδασκάρη»- και την Μαλάακ Κόμπτον, που αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς.

«Μετά από πολλή σκέψη και 19 χρόνια γάμου, ο Κρις και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μαλάακ Κόμπτον και, ζητώντας σεβασμό στην ιδιωτική

της ζωή, προσθέτει: «αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για σημαντική αλλαγή, τα παιδιά μου παραμένουν στο κέντρο της ζωής μου και πρώτη προτεραιότητά μου».

Λίγο αργότερα, ήρθε και η ανακοίνωση από τον δικηγόρο του 49χρονου«ο Κρις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του. Η υπόθεση είναι άκρως προσωπική και ο ίδιος με την Μαλάακ θα προβούν στις σχετικές διαδικασίες, έχοντας τα παιδιά τους σε πρώτη προτεραιότητα».

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, ενώ ουδέποτε είχαν απασχολήσει τα φώτα με τσακωμούς ή άλλες «περιπέτειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα