Χωρίς γκολ το ντέρμπι Τσέλσι-Άρσεναλ

Το… άχαστο σερί του όταν βρίσκει τον Βενγκέρ επιβεβαίωσε εκ νέου ο Ζοσέ Μουρίνιο! Παρατάσσοντας την Τσέλσι, όπως ακριβώς ήθελε και με στόχο να διαφυλάξει την άμυνα, ο special one πήρε το 0-0 απέναντι στην Άρσεναλ (διευρύνοντας σε 13 παιχνίδια το αήττητό του κόντρα στον Αλσατό κόουτς) και ετοιμάζεται για την μαθηματική στέψη του πρωταθλήματος.

Πώς; Με δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια, εξασφαλίζεται ακόμα ένα πρωτάθλημα για τους «μπλε» αφού πλέον απέχουν 10 βαθμούς απ’ την Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» παραμένουν αγχωμένοι για την απευθείας έξοδο στο Champions League,

όντας στο +2 από Γιουνάιτεντ (με ματς περισσότερο).

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο μέρος είχε ρυθμό. Είχε… ένταση. Αλλά ο διαιτητής τα ‘κανε μαντάρα. Απ’ την μία δεν έδωσε δύο πέναλτι στην Τσέλσι (σε σφοδρή σύγκρουση του Όσκαρ με τον Οσπίνα και σε ανατροπή του Φάμπρεγας στην περιοχή), απ’ την άλλη αρνήθηκε κάτι παρόμοιο στην Άρσεναλ (στο παρατεταμένο χέρι του Κέιχιλ στην περιοχή).

Όσο να ‘ναι όλη αυτή η κατάσταση έφερε «μουρμούρες» εκατέρωθεν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να γυρίζει προς τα πίσω την ομάδα του στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και τους φιλοξενούμενους να ανακτούν την υπεροχή μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ.

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα