Χάσαμε τον Γιάννη Μπουτάρη, stop!

Χαλόου, χαλόου! Μεθαύριο η μεγάλη μάχη για τη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη μάχη! Οθωμανικά κατάλοιπα και πολυπολιτισμός και λοιπές μπουρδολογίες ή Ελλάδα; Πάμε, λοιπόν, και με τη νίκη!

Φοβούνται μην κάνει γκάφα


Χάσαμε τον Γιάννη Μπουτάρη, stop. Αφαντη η δημαρχάρα μας, που, συν τοις άλλοις, έχει πιει τελευταία και το αμίλητο νερό. Οι συμβουλάτορές του (ορθώς βεβαίως - βεβαίως) τον έχουν εξαφανίσει από προσώπου γης, φοβούμενοι, παραμονές εκλογών, μην πάρει φόρα το

στόμα του και πει καμία εξυπνάδα από τις γνωστές του, κάτι που μπορεί να του στοιχίσει εκλογικά. Ο βασικός αντίπαλός του, πάντως, Σταύρος Καλαφάτης, οργώνει όλο τον δήμο, ενώ διοργάνωσε χθες, Πέμπτη, και ένα προεκλογικό (δείτε συμπτώσεις) πάρτι για τα 49α γενέθλιά του. Ετοίμασε, μάλιστα, και αφίσα όπου έγραφε «Βάζω τη γιορτή, βάζω και τη μουσική», ενώ στη σελίδα του στο fb σχολίασε: «Αυτό το πάρτι γενεθλίων είναι για όλους εμάς που ξενυχτάμε, γελάμε, αρπαζόμαστε (για λίγο), κουραζόμαστε και μοιραζόμαστε αυτόν τον ωραίο αγώνα. Αυτό το ξενύχτι θα γίνει με d.j. Stavros. Σας περιμένω! Εντάξει;».
Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι ήταν πολύ έξυπνη η ιδέα του Καλαφάτη να αξιοποιήσει τα γενέθλιά του όχι για να μαζέψει ψήφους, αλλά για να θυμίσει στους Θεσσαλονικείς πως δεν είναι ούτε πενήντα χρόνων, την ώρα που ο βασικός του αντίπαλος στον δήμο οδεύει στα εβδομήντα… φεύγα… Κάτι μου λέει πως θα το καταλάβουν αυτό και τα καρντάσια στον δεύτερο γύρο!

Για απείθεια ο Γ. Κούτρας



Ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιάννης Κούτρας προ ημερών είχε επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αστυνομικούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για εξύβριση και απείθεια. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Κούτρας φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα σε αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν ελέγχους για επαιτεία στην περιοχή της Πλατείας ΧΑΝΘ. Το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά ο υποψήφιος δήμαρχος βρέθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.


Αγώνας χωρίς διαξιφισμούς



Το είπε από την πρώτη στιγμή και το τήρησε έως την κάλπη ο «Τζίτζι» πως δεν θα ανεβάσει τους τόνους της προεκλογικής περιόδου και δεν θα μπει σε άγονους διαξιφισμούς. Σε αντίθεση με ορισμένους από τους υπόλοιπους υποψηφίους που επέλεξαν άλλου τύπου προεκλογική τακτική, ο κόσμος αναγνωρίζει τη σοβαρότητα και την εντιμότητά του. Μαθαίνω, επίσης, πως όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο αυξάνονται και οι έριδες στη Μητροπολίτου Ιωσήφ και στο στενό επιτελείο της Ν.Δ. Κάποιοι, βλέποντας τι έρχεται, ψάχνουν από τώρα «Ιφιγένειες» για να χρεώσουν τα αποτελέσματα μήπως και διασωθούν οι ίδιοι. Ελα, όμως, που έχουσιν γνώσιν οι φύλακες…

Keywords
Τυχαία Θέματα