Χαλάει απότομα ο καιρός

Χαλάει απότομα το σκηνικό του καιρού, αφού από σήμερα Τρίτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ στη Δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Παράλληλα θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί βόρειοι άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά οπού θα εκδηλωθούν και καταιγίδες οι οποίες στη Θράκη πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές οπού πιθανώς να εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα