Άρση ασυλίας και για Μιχαλολιάκο, Παππά, Λαγό

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι απολογίες των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την Επιτροπή να γνωμοδοτεί υπέρ της άρσης ασυλίας και για τους Ν.Μιχαλολιάκο, Χρ.Παππά και Γ.Λαγό. Όπως αναμενόταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες, ωστόσο αυτό που προκάλεσε αίσθηση σα μέλη της Επιτροπής της Βουλής

ήταν ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο οι προσωρινά κρατούμενοι βουλευτές αντιμετώπισαν την επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα , πιο ευγενής και συνεργάσιμος από όλους ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος ωστόσο με την έναρξη της ακρόασης δεν άντεξε και έριξε το καρφί του : "Καλώς ορίσατε στον Κορυδαλλό. Κοιτάξτε καλά το χώρο γιατί σε λίγο καιρό θα ξανάρθετε" είπε με εμφανές το υπονοούμενο. Αντιθέτως πολύ επιθετικός ήταν ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος αν και κοστουμαρισμένος δεν έδειξε διάθεση για να απαντήσει στις ερωτήσεις. Έτσι περιορίστηκε σε μια σκληρή ομιλία και έφυγε χτυπώντας την πόρτα και χαρακτηρίζοντας την Επιτροπή της Βουλής «περιοδεύοντα θίασο». Τέλος ο Γιάννης Λαγός απαντησε σε όλες τις ερωτήσεις με ειρωνία όπως για παράδειγμα στην ερώτηση τι τα ήθελε τα φυσίγγια στο σπίτι του: "Τα ήθελα για να τα καμαρώνω. Και την καραμπίνα για να σκοτώσω 5-6".
Με υπομνήματα απολογήθηκαν Ευστ.Μπούκουρας και Γ.Γερμενής για τους οποίους η απόφαση της Επιτροπής θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα όταν θα ολοκληρωθούν οι απολογίες και των υπολοίπων βουλευτών.

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα