Αρωμα γυναίκας στη μάχη... του σταυρού!

Toυ Θανάση Φουσκίδη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Μάχη για μια... αιθέρια ύπαρξη δίνουν τα επιτελεία των συνδυασμών που θα κατέβουν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Βλέπετε, η εξασφάλιση όμορφων και λαμπερών γυναικών στο πλευρό των υποψήφιων δημάρχων ή περιφερειαρχών αποτελούσε πάντα βασικό προεκλογικό ζητούμενο, καθώς παραδοσιακά οι ωραίες παρουσίες λειτουργούν ως δόλωμα για τους λάτρεις του ωραίου φύλου και μια πρώτης τάξεως «βιτρίνα». Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών τα στοιχεία

αυτά θα μπορούσαν να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς η επαφή των «μονομάχων» με τους ψηφοφόρους είναι κατά κανόνα πιο άμεση σε σχέση με ό,τι είθισται να συμβαίνει στις εθνικές κάλπες.
Μάλιστα, με δεδομένο το γεγονός ότι η επικείμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί εν μέσω του αισθήματος απαξίωσης των πολιτών για το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα, το έδαφος για την αναζήτηση τέτοιου είδους υποψηφιοτήτων καθίσταται ακόμη πιο πρόσφορο. Το ιδεατό σενάριο θα ήταν η καλή εξωτερική εμφάνιση να συνοδεύεται από ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον βιογραφικό ή -ακόμη καλύτερα- από το πλεονέκτημα της αναγνωρισιμότητας.
Αντωνία Γιαννούλη. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Τρίπολης, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης άρχισε πλέον να παίζει για τα καλά το παιχνίδι της εικόνας και να αξιοποιεί τα αγαθά της εγχώριας showbiz.
Ο λόγος για την ηθοποιό Αντωνία Γιαννούλη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσία της στα δύο θρυλικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή». Εκτοτε, φυσικά, κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι, με την ηθοποιό να μετατρέπεται σε μια δυναμική γυναίκα με ζωηρό ενδιαφέρον για την πολιτική. Οι ιδεολογικές της πεποιθήσεις την οδήγησαν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Νομό Αρκαδίας. Ωστόσο, η Αντωνία Γιαννούλη δεν έκρυβε πως η προοπτική που θα τη συγκινούσε περισσότερο ήταν να διεκδικήσει με ισχυρές πιθανότητες τη δημαρχία της Τρίπολης, με την Κουμουνδούρου να της κάνει τελικά το χατίρι.



ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα