Απολογισμός με αιχμές από τον Τέρενς Κουίκ!

Απολογισμό για την χρονιά που έφυγε παρουσίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ. Η αναλυτική ενημέρωση συνοδευόταν μάλιστα από μία αιχμηρή δήλωση, η οποία είχε ουκ ολίγες αιχμές για την τακτική που ακολούθησε το κόμμα

Αναλυτικά:

«Είμαι υποχρεωμένος να αποδώσω λογαριασμό για την κοινοβουλευτική μου δράση, σε όλους εκείνους που στήριξαν και στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μετά

το ιδρυτικό συνέδριο του περασμένου Απριλίου, είχα δηλώσει ότι τέλειωσαν τα ψέματα και οι προχειρότητες και ότι ήρθε η ώρα όλοι, Βουλευτές και στελέχη, να βγούμε στον δρόμο, δίπλα στον πολίτη, δίπλα στα προβλήματα του, προωθώντας και τις προτάσεις του Κινήματος μας, που αποτελούν και την μόνη αξιόπιστη λύση για την σωτηρία της Ελλάδας και την έξοδο της από το καθεστώς Κατοχής.

Μπορεί να είχα διαφωνίες με ζητήματα συμπεριφορών και ζητήματα διαδικασιών, αλλά κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι παρέκλινα έστω κι ένα χιλιοστό από τις ιδρυτικές θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, για την προώθηση του οποίου δημοσιεύω σήμερα στοιχεία της συνολικής μου δράσης, που δεν επιτρέπουν αμφισβητήσεις.

Ζητώ στο Εθνικό Συμβούλιο του Σαββάτου να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Είναι πολύ χρήσιμο να συζητάς τα λάθη σου, να συμφωνείς τις θεραπείες και να προχωράς στον αγώνα που ορκίστηκες να κάνεις, μαζί με ανιδιοτελείς αγωνιστές, τόσο για την Πατρίδα όσο και για τα παιδιά σου.

Και αυτό πρέπει να αφορά όλους, από τον Πρόεδρο μέχρι και το τελευταίο στέλεχος.Σε αυτή την χρονική συγκυρία, με το ΠΑΣΟΚ να έχει διαλυθεί, με την Ν.Δ. να κρέμεται αριθμητικά σε μια κλωστή, με τον ΣΥΡΙΖΑ να σε ζαλίζει με τις μεταστροφές του και τις Συνιστώσες του και με την ΔΗΜΑΡ να αυτοεξευτελίζεται μεταξύ μνημονίων και αντιμνημονίων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν όλες τις ευκαιρίες για να αποδείξουν ότι είναι μια πολιτική δύναμη με αταλάντευτες θέσεις από την εποχή του προεκλογικού αγώνα μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, την ώρα που οι Έλληνες πολίτες ψάχνουν στηρίγματα για να σωθούν από το χάος όπου τους πέταξαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις με πρωταγωνιστές Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά ,Βενιζέλο και Κουβέλη.

Να μην πάει χαμένος όλος αυτός ο αγώνας που δώσαμε μέχρι τώρα. Δεν θα είναι κρίμα για μας, αλλά κρίμα για όλο αυτόν τον κόσμο, τον ανιδιοτελή, τους πολιτευτές και τα στελέχη των Συντονιστικών, τα μέλη και τους φίλους, που μας κοίταξαν στα μάτια και μας εμπιστεύτηκαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα