Αποκατάσταση αδικιών στις προτεραιότητες του υπουργείου Οικονομικών (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Προβλήματα που συνδέονται με κοινωνικές αδικίες θα επιλυθούν άμεσα προβλήματα στόχων θα λυθούν στο άμεσο μέλλον» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

Σημείωσε πως το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά ενώ τόνισε ότι από τη στιγμή που αναλάβαμε έχουμε μπροστά μας περιορισμούς και εμπόδια.

Είπε πως δεν είναι δυνατόν οι υπουργοί να κάνουνε επί μέρους ανακοινώσεις πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Σημείωσε

ότι η κυβέρνηση σέβεται τη σύμβαση που έχει υπογραφεί για τον προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά σημείωσε πάντως ότι λέει όχι στην επέκταση.

Σχετικά με τις αναφορές περί προβλήματος ρευστότητας και μη καταβολής μισθών και συντάξεων είπε πως αυτή τη στιγμή τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει. Πρόσθεσε πως υπάρχουν μηχανισμοί σε επίπεδο Ευρώπης που μπορούν να σώσουν μια κατάσταση αν χρειαστεί.

Απέφυγε να απαντήσει εάν η κυβέρνηση θα αλλάξει τις διοικήσεις των τραπεζών, ενώ είπε ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι υπό επεξεργασία και παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα