ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στις 24 Οκτωβρίου "τραβήχτηκαν" οι φωτογραφίες της Αμφίπολης! (ΦΩΤΟ)

Πριν από τέσσερις ημέρες βγήκαν οι φωτογραφίες με τα σπασμένα φτερά των Σφιγγών, που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα, κάτι που αποδεικνύει αυτό που φημολογείται πως η ανασκαφική έρευνα είναι πολύ πιο μπροστά από όσα μαθαίνουμε εμείς. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη του parapolitika.gr , αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά την σημερινή ανακοίνωση , η οποία ήταν αμφίσημη και άφησε πολλά υπονοούμενα και μαζί την παραφιλολογία να οργιάζει,καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως η ανασκαφή μπορεί και να έφτασε στο τέρμα.

Προφανώς

σήμερα που έγιναν οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις, γνωρίζουν ήδη οι αρμόδιοι αν ο τέταρτος θάλαμος, κρύβει κάτι άλλο ή απλά η ανασκαφή... τελείωσε, απλά δεν ήθελαν να το πουν , αφήνοντας ωστόσο τον κόσμο, να φτιάχνει σενάρια πάσης φύσεως.

Οι τέσσερις ημέρες διαφορά που έχουν μεσολαβήσει από τα όσα είδαμε μάθαμε εμείς σήμερα, είναι τόσες πολλές, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι σήμερα γνωρίζουν ήδη πολύ περισσότερα, που οδηγούν σε συμπεράσματα για τον αν αυτός ο θάλαμος είναι ο τελικός (δηλαδή ο κυρίως νεκρικός σε αυτή την περίπτωση), απλά δεν ήθελαν να τα ανακοινώσουν.

Ποια μπορεί να είναι αυτά τα στοιχεία;

Αν αυτός είναι ο τελικός θάλαμος, ακόμα και απόλυτα συλημένος να είναι, θα έχει είτε απομεινάρια κτερισμάτων , είτε ίχνη ότι εκεί μέσα βρισκόταν ο νεκρός. Αν δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, τότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει κρύπτη που οδηγεί προς τα κάτω και απλά συνεχίζεται η ανασκαφή.

Όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr , οι φωτογραφίες από τα φτερά των Σφιγγών τραβήχτηκαν στις 24 Οκτωβρίου, στις 2.35 το μεσημέρι, επεξεργάστηκαν σε photoshop την ίδια μέρα στις 5.01 το απόγευμα, τραβήχτηκαν με μηχανή Canon EOS 5D και μάλιστα τραβήχτηκαν χωρίς... φλας!

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

Σ.Π

Keywords
Τυχαία Θέματα