Αποκαλύψεις - φωτιά για την εξαφάνιση του Ελληνοελβετού πιλότου

Αμερικανός μάρτυρας έφερε τα πάνω – κάτω στην πολύκροτη αυτή υπόθεση… Από τη μακρινή Αλάσκα των ΗΠΑ, άναψε ένα φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Νίκου Χρυσολούρη, σχεδόν ένα χρόνο μετά. Ο άνθρωπος αυτός έζησε από κοντά στην Αμερική, την τότε σύντροφο του αγνοούμενου άνδρα. Μετέφερε στο «Τούνελ» τα όσα η συγκεκριμένη γυναίκα του αποκάλυψε, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο πιλότος.

Θέλοντας να διασταυρώσει τη μαρτυρία της, ενημερώθηκε για την υπόθεση από την

αγγλόφωνη σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας της Αγγελικής Νικολούλη. Οι αντιφάσεις που εντόπισε στα λεγόμενα της τότε συντρόφου του Χρυσολούρη, τον ανησύχησαν και ήρθε σε επαφή με την εκπομπή και το FBI.

Αποκάλυψε στο «Τούνελ» ένα μέρος από τα όσα κατέθεσε στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σύμφωνα με αυτά που του μετέφερε η γυναίκα-κλειδί, ο Νίκος Χρυσολούρης δολοφονήθηκε.

Το «Τούνελ» σε μια προσπάθεια να διασταυρώσει τη σοβαρή αυτή μαρτυρία, επικοινώνησε με τον αρμόδιο πράκτορα του FBI που χειρίζεται την υπόθεση.

Η εξαφάνιση…

Ο Νίκος Χρυσολούρης 50 χρόνων, αγνοείται σύμφωνα με τη δήλωση της συντρόφου του, από το πρωινό της Δευτέρας 8 Απριλίου 2013 από το Μαρκόπουλο όπου έμεναν. Έφυγε από το σπίτι του με το ΙΧ του ένα ασημί Opel Omega που είχε ελβετικές πινακίδες με αριθμό ΒΕ 560370. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής του «Τούνελ» τον Οκτώβριο του 2013.

Το περίεργο είναι ότι στο σπίτι που έμενε ο πιλότος πριν εξαφανιστεί, κατοικούσε και ο αθλητικός παράγοντας του Μαρκόπουλου Κώστας Κολιαβασίλης. Και αυτός αγνοείται από τις 31 Μαρτίου 2012.

«Μου είπε ότι δολοφόνησαν τον πιλότο…»

Ο Αμερικανός μάρτυρας που γνωρίζει καλά την σύντροφο του Νίκου Χρυσολούρη, είχε ακούσει από εκείνη διαφορετικές και αρκετά μπερδεμένες εκδοχές σχετικά με την εξαφάνιση του 50χρονου πιλότου. Η εκπομπή επικοινώνησε μαζί του και τα όσα αποκάλυψε είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με το μάρτυρα, η φίλη του αγνοούμενου του είχε πει πως έξι μέρες μετά την εξαφάνιση που είχε δηλώσει στις Αρχές,στις 14 Απριλίου 2013, ο Νίκος καυγάδιζε έντονα με κάποιον άγνωστο. Εκείνη βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν είχε οπτική επαφή με τους δύο άντρες. Ο άγνωστος μαχαίρωσε το Νίκο και τον άφησε αιμόφυρτο στο πάτωμα. Όταν ο μάρτυρας τη ρώτησε τι απέγινε το πτώμα, εκείνη δεν έδωσε ποτέ πειστικές απαντήσεις. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, η γυναίκα είχε μαρκάρει τη συγκριμένη ημερομηνία στο ημερολόγιο της, σαν την ημέρα που εξαφανίστηκε ο σύντροφος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μέρα εκείνη, εγκαταλείφθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου στη Σταμάτα Αττικής.

Ο Αμερικανός , άρχισε να ψάχνει πληροφορίες στο διαδίκτυο για τον αγνοούμενο πιλότο και έτσι βρήκε τα ρεπορτάζ που είχαν αναρτηθεί για τη μυστηριώδη αυτή εξαφάνιση, στην ιστοσελίδα του «Τούνελ». Τα γεγονότα και όσα είχε φέρει στο φως η έρευνα της εκπομπής, ήταν τελείως διαφορετικά από τις ιστορίες που είχε ακούσει από τη φίλη του Νίκου. Η επόμενη ενέργεια του ήταν να απευθυνθεί στο FBI και να καταθέσει όσες πληροφορίες είχε στη διάθεση του. Όπως είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής, είναι πρόθυμος να συνεργαστεί και με τις Ελληνικές Αρχές.

«Αγρίεψε και πυροβόλησε…»

Σύμφωνα με τον Αμερικάνο μάρτυρα, η φίλη του Νίκου Χρυσολούρη χαρακτήριζε διεφθαρμένη την Ελληνική Αστυνομία και πίστευε ότι ήταν εύκολο να κοροϊδέψει κάποιος τις Αρχές. Όταν ο μάρτυρας ζητούσε σαφείς απαντήσεις σχετικά με τον αγνοούμενο Έλληνα, εκείνη απέφευγε να της δώσει. Αυτές οι ερωτήσεις τη θύμωναν πολύ. Μάλιστα μία μέρα που η συζήτηση για την εξαφάνιση του πιλότου ήταν έντονη, εκείνη αγριεμένη έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε μέσα στο σπίτι!

Η γυναίκα αυτή επικοινωνούσε συχνά με κάποιον στην Ελλάδα, που πιθανά πρόσεχε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου πιλότου στο σημείο που το είχε αφήσει. Ο μάρτυρας περιέγραψε τη τελευταία σύντροφο του Νίκου Χρυσολούρη σαν ένα άτομο χωρίς συγκροτημένη σκέψη, χειριστικό και αναξιόπιστο που ζήλευε καταστροφικά. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν η γυναίκα αυτή έκανε κάτι στο Νίκο. Πιστεύει όμως ότι γνωρίζει πολλά για την εξαφάνιση του.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι…»

Η εκπομπή επικοινώνησε με τη σύντροφο του αγνοούμενου πιλότου ζητώντας της λεπτομέρειες για το τι συνέβη τη μοιραία μέρα της εξαφάνισης. Ισχυρίστηκε και πάλι ότι η τελευταία φορά που είδε το Νίκο Χρυσολούρη ήταν το πρωινό της 8ης Απριλίου 2013 που έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν, για ένα ραντεβού. Δεν γνώριζε όμως ποιον θα συναντούσε. Υποστήριξε ότι δεν απειλείται από κάποιον και δεν έχει να κρύψει κάτι για την υπόθεση αυτή. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο Νίκος είχε διαφορές με άλλα άτομα, αναφέρθηκε σε κάποιον Κύπριο επιχειρηματία με τον οποίο ο πιλότος είχε προστριβές, γιατί δεν του έδινε τα χρήματα που του χρωστούσε.

Ημερομηνία-κλειδί

Μάρτυρας που μένει πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του Νίκου Χρυσολούρη στη Σταμάτα Αττικής κατά τη διάρκεια ζωντανής προβολής του «Τούνελ», δήλωσε με βεβαιότητα ότι το αυτοκίνητο αφέθηκε στο σημείο, την Κυριακή 14 Απριλίου με ξημερώματα της 15ης. Είχε ο ίδιος καλέσει δύο φορές την αστυνομία για το συγκεκριμένο όχημα, που ήταν επιμελώς σκεπασμένο με καινούρια προστατευτική κουκούλα.

Το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες κι αυτό που έκανε εντύπωση στον μάρτυρα είναι το γεγονός, ότι ενώ το αμάξι ένα βράδυ ξεσκεπάστηκε λόγω δυνατού αέρα, κάποιος φρόντισε να το ξανασκεπάσει προσεχτικά.

«Καυγάδιζαν έντονα…»

Φίλος του Νίκου Χρυσολούρη που γνώριζε και τη σύντροφο του, διέψευσε στην εκπομπή τον ισχυρισμό της γυναίκας. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει, το πρωί που ο Νίκος εξαφανίστηκε εκείνη βρισκόταν στο διαμέρισμα που έμεναν. Ο μάρτυρας όμως πέρασε από το σπίτι, την αναζήτησε αλλά δεν τη βρήκε.

Μία ακόμη μαρτυρία που έφθασε στην εκπομπή αναφέρει ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει όταν ο Νίκος της ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με τον φίλο του αγνοούμενου πιλότου, το ζευγάρι καυγάδιζε έντονα τον τελευταίο καιρό.

Το FBI στις έρευνες…

Το «Τούνελ» στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τα όσα σοβαρά ισχυρίστηκε στην εκπομπή ο Αμερικανός μάρτυρας, ήρθε σε επαφή με τον αρμόδιο πράκτορα του FBI. Επιβεβαίωσε ότι υπάρχει στο γραφείο του η υπόθεση αυτή. Περιορίστηκε να πει ότι τις επόμενες μέρες θα ενημερωθούν αρμοδίως και οι Ελληνικές Αρχές.

Στο "Τούνελ" έφτασε μέσω e-mail ένα γραπτό ντοκουμέντο που δίνει απαντήσεις στη σοβαρή αυτή υπόθεση. Η εκπομπή ενημέρωσε τις Ελληνικές Αρχές και δεσμεύτηκε να το παραδώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα