Αποχώρησε από τους Placebo ο ντράμερ του συγκροτήματος

Οι Placebo ανακοίνωσαν την αποχώρηση του επί 6 χρόνια ντράμερ τους, Steve Forrest με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας.

Σύμφωνα με τους Brian Molko και Steven Oldsdal, ο χωρισμός έγινε φιλικά για καθαρά μουσικούς λόγους καθώς ο Forrest ήθελε να ξεκινήσει σόλο καριέρα. Αυτή τη στιγμή η διάσημη μπάντα παραμένει δίχως ντράμερ, με τον Matt Lunn των Color Of Fire να αναλαμβάνει καθήκοντα

για την αγγλική περιοδεία. Ο Lunn είχε εμφανιστεί με τους Placebo, σε συναυλίες, και το 2004.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994, στο Λονδίνο, όταν ο Brian Molko συνάντησε τον Steven Olsdal. Αντιλαμβανόμενοι ο ένας τη δυναμική του άλλου, ξεκίνησαν να παίζουν σε μουσικές σκηνές και κλαμπ του Λονδίνου και, το 1996, ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με ντράμερ τον Robert Schultzberg.

Μετά την αποχώρηση του Schultzberg, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με τον παλιό τους γνώριμο, Steve Hewitt, ο οποίος συμμετείχε στους τέσσερις επόμενους δίσκους και μαζί του το συγκρότημα βρήκε ξανά τη δημιουργική του ισορροπία, απολαμβάνοντας μεγάλη επιτυχία. Ο Forrest έγινε μέλος της μπάντας το 2008 και έπαιξε μαζί τους στα άλμπουμ «Battle For The Sun» και «Loud Like Love», πριν γνωστοποιήσει ότι αποχωρεί για να αναζητήσει τα δικά του οράματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΣΠΙΣΗΣ:

Στο φως αρχαιότητες από την αποθήκη του Αρχαιολογικού Μουσείου

Έτοιμο το Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας στην Κρήτη

Διεθνές συνέδριο στο Ρέθυμνο για τους Κρήτες όλου του πλανήτη

Πρόταση για παγκόσμιο συνέδριο Πάλης στην Αρχαία Ολυμπία

65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου με 441 ταινίες από 72 χώρες

Το Αζερμπαϊτζάν επιμένει... πολιτιστικά

Θέατρο Badminton: «Από τον Βασίλη Τσιτσάνη στον Μίκη Θεοδωράκη»

Η Ακρόπολη στα 20 πιο εντυπωσιακά μνημεία της Unesco

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων για τις Απόκριες

Keywords
Τυχαία Θέματα