Από άθεος και ροκάς ... ιεραπόστολος στην Αφρική!

Με σενάριο ταινίας θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο η ζωή του πατέρα Θεμιστοκλή Αδαμόπουλου, ο οποίος μετά από πολλές ...ροκ διαδρομές στη ζωή του, βρίσκεται τώρα στην Αφρική και ως ιερέας έχει αφιερώσει την ζωή του σε ιεραποστολές.

Ο Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος ή αλλιώς Themi Adams, είναι ομογενής από την Αυστραλία και μπορεί στα νιάτα του να έπαιζε μουσική στο πλευρό του Μικ Τζάγκερ, όμως τώρα βρίσκεται στη Σιέρα Λεόνε και μάχεται κατά του ιού Έμπολα.

Η

ζωή που κάνει σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα ένιωθε, δήλωνε και ζούσε πριν από πολλά χρόνια. Δήλωνε άθεος, μαρξιστής, είχε μακριά μαλλιά και λουκ που παρέπεμπε σε μια απόλυτα ροκ εμφάνιση και όταν δεν έπαιρνε μέρος σε διαδηλώσεις για τον πόλεμο στο Βιετνάμ, αφιερώνονταν στην μουσική που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Ήταν μέλος σε ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα της Αυστραλίας, στους «The Files». Μάλιστα, το 1965 στη Μελβούρνη, η μπάντα του ιεραπόστολου άνοιξε την συναυλία των «Rolling Stones».

Όλα αυτά μέχρι τα 21 του, καθώς από πολύ νωρίς στη ζωή του έγινε η μεγάλη ανατροπή. Ανακάλυψε την Ορθοδοξία και της αφιερώθηκε ολοκληρωτικά. Η αγάπη του για το Θεό, τον οδήγησε στο να παρατήσει τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες. Μελέτησε Εβραϊκά και Αρχαία Ελληνικά στο Χάρβαρντ, πήρε διδακτορικό από το Πρίνστον και το 1999 έφυγε για Κένυα, για το μακρύ ταξίδι της ιεραποστολής.

Διαβάστε επίσης στα parapolitika.gr:

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Φλώρινα-Δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για τραυματίες ή ζημιές

Keywords
Τυχαία Θέματα