Απίστευτο! Βρέφος ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια του Νεπάλ

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες βιβλικής καταστροφής από το φονικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ που χτύπησε το Νεπάλ το Σάββατο 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, οι νεκροί ξεπέρασαν τους 5.000 ενώ κτίρια ιστορικής σημασίας καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε ο εντοπισμός ενός μωρού μόλις τεσσάρων μηνών, το οποίο βρισκόταν θαμμένο στα συντρίμμια για περισσότερες από 22 ώρες.

Οι φωτογραφίες που ταξιδεύουν από το Νεπάλ

με το μωρό να είναι καλυμμένο με σκόνη, να έχει κλειστά τα μάτια του και με το χεράκι του να ακουμπάει το κεφάλι του, ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά ενός διασώστη δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Όπως αναφέρει το CNN η ομάδα στρατιωτών που επιχειρεί στο Κατμαντού δεν είχε καταφέρει να το εντοπίσει, ωστόσο το κλάμα του άκουσε ένας από τους διασώστες και έτρεξε να δει από πού προέρχεται.

Έπειτα από αρκετή ώρα και προσεκτική απομάκρυνση των συντριμμιών, λοιπόν, το παιδί βγήκε σώο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η κατάσταση του αγοριού που ονομάζεται Σόνιτ Αγουάλ, είναι σταθερή και δεν φέρει εσωτερικά τραύματα.

Εντούτοις, δεν είναι γνωστό αν οι γονείς του είναι σώοι αν και ανάμεσα στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα του Νεπάλ Kathmandu Today, διακρίνεται ένα ζευγάρι να κλαίει στη θέα του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεπάλ: Καίνε τους νεκρούς στις πλατείες

To ''πριν'' και το ''μετά'' του φονικού σεισμού στο Νεπάλ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα