Απίστευτη ταλαιπωρία επιβατών λόγω απεργίας στα γερμανικά ΜΜΜ



Δυσκολίες αντιμετώπισαν στη μετακίνησή τους σήμερα οι Γερμανοί εξαιτίας της απεργίας 50 ωρών στα γερμανικά Μέσα Μεταφοράς.

Τα μέλη του συνδικάτου GDL που εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (Deutsche Bahn, DB) άρχισαν την απεργιακή τους κινητοποίηση στις 02:00 σήμερα Σάββατο για

τους επιβατικούς συρμούς. Επιστρέφουν στην εργασία τους την Δευτέρα το πρωί. Οι μηχανοδηγοί των εμπορευματικών συρμών άρχισαν την κινητοποίησή τους 11 ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η δεύτερη πανεθνική απεργιακή κινητοποίηση των μηχανοδηγών σημειώθηκε το σαββατοκύριακο που αρχίζουν οι ενδιάμεσες διακοπές μιας εβδομάδας σε σχεδόν τα μισά από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας. Το επιβατικό κοινό αντιμετώπισε επίσης αυτή την εβδομάδα απεργίες των πιλότων της Germanwings, της εταιρείας χαμηλού κόστους της Lufthansa, που προκηρύχθηκε λόγω μιας μακράς διένεξης σχετικά με το πρόγραμμα πρόωρης συνταξιοδότησης σε αυτήν.

Σύμφωνα με την διεύθυνση της DB, εκτελείται περίπου το ένα τρίτο των δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων των επιβατικών συρμών. Η DB εξέδωσε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης των δρομολογίων που ακυρώθηκαν για να διευκολύνει τους επιβάτες, εξέφρασε τη λύπη της για τις καθυστερήσεις και κατηγόρησε το συνδικάτο για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Και η ταλαιπωρία που υφίστανται οι ταξιδιώτες συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα νεκροί στη Συρία από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Σάλος με τους αστυνομικούς που ξυλοκοπούσαν αναίσθητο μετανάστη!

Keywords
Τυχαία Θέματα