Απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη στην πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η απάντηση της κυβένρησης στον Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά την εκλογή του πρόεδρου της Δημοκρατίας, δια στόματος της Σοφίας Βούλτεψη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος πριν λίγο έκανε δηλώσεις στις οποίες ισχυρίστηκε, «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να «γιορτάσει» με τον δικό του τυχοδιωκτικό τρόπο τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή τη συνέντευξη

του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

«Έτσι, στη συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» - και προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των… «υπερμάχων του κοινοβουλευτισμού» στους 139 – δεν διστάζει να συναθροίσει και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναζητώντας τις ακόμη και… στις φυλακές Κορυδαλλού!», σχολιάζει η Σοφία Βούλτεψη.

Στο τέλος η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει, «Ο λόγος ανήκει στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, τις υπογραφές των οποίων συνειδητά συναρίθμησε με αυτές της Χ.Α. ο κ. Τσίπρας. Ήλθε πλέον η ώρα να απαντήσουν αν πράγματι του έχουν παραδώσει τα κλειδιά. Διαφορετικά, πρέπει να τον καταγγείλουν για εξουσιομανή αυθαιρεσία, πολιτικό καιροσκοπισμό και επέμβαση στα εσωτερικά τους. Ιδού η Ρόδος…».

Keywords
Τυχαία Θέματα