Απάντηση της Νομαρχιακής Χίου στις κάλπες14

Απάντηση σε άρθρο του κάλπες 14 έστειλε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου Π. Μανωλάκη. Διαβάστε την απάντηση:

"Προς εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κύριε Διευθυντά,

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σας, στο ένθετο Κάλπες14 της 10η Μάιου 2014 , σχετικά τις δημοτικές εκλογές και τα ψηφοδέλτια της Χίου, θα ήθελα προς ενημέρωση των αναγνωστών σας – και

αποκατάσταση της αλήθειας – να σας κάνω γνωστά τα εξής:

Κατ’ αρχάς η ΝΔ στη Χίο ουδέποτε έδωσε χρίσμα σε υποψήφιο δήμαρχο. Ο κ. Βρουλής, προερχόμενος από τη ΝΔ, εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος δήμαρχος και υποστήριζε ότι έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο. Αυτό αποδείχθηκε στην πράξη ότι δεν ίσχυε και η ευθύνη δεν βαρύνει ούτε τη ΝΔ Χίου, ούτε τα στελέχη της, ούτε τους πρώην Βουλευτές Κ. Μουσουρούλη, Γ. Κοσμίδη.

Προφανώς στον κ. Βρουλή ή σε όποιον σας (παρα-)πληροφόρησε φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο, που δεν ήταν σε θέση να καταρτίσει ψηφοδέλτιο. Επιτρέψετε να σημειώσω ότι πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς ως προς τις πραγματικές του προθέσεις - για το εάν ήθελε να είναι υποψήφιος - όταν ο ίδιος διαρρέει πώς 47 «δικά του» στελέχη είναι υποψήφιοι με τον νυν δήμαρχο. Προφανώς σε αυτά προσμετρά και υποψηφίους του νυν δημάρχου που ήταν μαζί του από το 2010. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Βρουλής με τις παλινωδίες του και τις «διαπραγματεύσεις» του με τους δύο από τους τέσσερεις σημερινούς υποψηφίους, στην ουσία εμπόδισε την ΝΔ Χίου να συγκροτήσει, εφόσον το επέλεγε, ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση όλοι όσοι ζούμε στη Χίο γνωρίζουμε καλά το τι έχει γίνει και η «πληροφόρηση» προς την εφημερίδα σας, αν δεν υποκρύπτει σκοπιμότητα για να πλήξει τη ΝΔ Χίου ενόψει των περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών, σίγουρα δεν ευσταθεί και επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Με εκτίμηση,

Πρόδρομος. Π. Μανωλάκης

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Χίου "

Keywords
Τυχαία Θέματα