Απάντηση Χατζηγάκη στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ"

Δελτίο τύπου έβγαλε ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης για να απαντήσει στο δημοσίευμα του ενθέτου "κάλπες 14", της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ". Το δημοσίευμα αφορούσε τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τις αντιδράσεις των γαλάζιων βουλευτών στην επικείμενη κάθοδο ως δημάρχου του Δημήτρη Χατζηγάκη, αδερφού του πρώην Υπουργού.

Διαβάστε την απάντηση:

Σ. Χατζηγάκης: «Εάν θέλουν να χτυπήσουν κάποιοι κάποιον, ας χτυπήσουν εμένα, τον Σωτήρη Χατζηγάκη, με όνομα, διεύθυνση κι επίθετο κι όχι τον αδελφό μου, Δημήτρη.

Στα ιδιοτελή παιχνίδια κάποιων, κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος. Δε θα πρέπει να εξαρτάται η πορεία της πόλης μας από τα μικροσυμφέροντα πολιτευόμενων οι οποίοι έχουν την υστερόβουλη στάση αποκλεισμού άξιων ανθρώπων. Ο αδερφός μου Δημήτρης Χατζηγάκης είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ένας καλός πολίτης και οικογενειάρχης, επιτυχημένος επαγγελματίας, άνθρωπος της αγοράς και του καθημερινού μόχθου, που ξέρει τα προβλήματα του τόπου και μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ έχει σημαντική παρουσία και προσφορά στα κοινά. Είναι ο αδιαφιλονίκητα πιο ικανός να διαχειριστεί τις τύχες του Δήμου Τρικκαίων. Οι συμπολίτες μας επομένως, πρέπει να απαντήσουν στο εξής δίλλημα: Θέλουν άξιους και έντιμους ανθρώπους ή ανθρώπους των media, του life style ή τυχοδιώκτες της

ευρύτερης πολιτικής, που μπήκαν χρεωμένοι στη πολιτική και σήμερα παρουσιάζονται οικονομικά εύρωστοι, ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά για τη δική τους επιβίωση και όχι για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας;».

Keywords
Τυχαία Θέματα