Ανταρσία του ΠΑΣΟΚ στον Άδωνι!

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης για την επιβολή «εισιτηρίου» 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία. Η κόντρα επεκτείνεται και στο εσωτερικό της κυβέρνησης πλέον, με τον υφυπουργό Εργασίας Β. Κεγκέρογλου να δηλώνει ότι το μέτρο τελεί υπό επανεξέταση, την ώρα που ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης επιμένει στην εφαρμογή του, αντιπροτείνοντας στο ΠΑΣΟΚ να φέρει δημοσιονομικό ισοδύναμο.

Ο -εκ του ΠΑΣΟΚ

προερχόμενος- υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Το ΠΑΣΟΚ έθεσε το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να επανεξεταστεί και στο πλαίσιο της κυβέρνησης και του υπουργείου. Η συζήτηση γίνεται βεβαίως δημόσια, αλλά γίνεται και στο πλαίσιο της κυβέρνησης. Πιστεύω να έχει θετική κατάληξη.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το θέμα είναι προς επανεξέταση και ως προς αυτούς που εξαιρούνται από την υποχρέωση. Θα πρέπει να δούμε αν χρειάζεται να διευρυνθούν οι κοινωνικές κατηγορίες που εξαιρούνται. Για παράδειγμα δεν είναι ευκρινές κατά πόσο οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν έχουν εισόδημα, καλύπτονται από την εγκύκλιο που έχει εκδοθεί» σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα