Άνοιγμα συνεργασίας στο ΠΑΣΟΚ από τον Παπαδημούλη

«Περιμένω με ενδιαφέρον την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας, θα περίμενα να γίνει και νωρίτερα γιατί τα δημοσιεύματα είναι κάποιων εβδομάδων» είπε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «ότι και αν κάνουν Σαμαράς και Βενιζέλος, το 180 είναι άπιαστο όνειρο».

«Όσοι παριστάνουν τους έκπληκτους όταν ακούν για πιέσεις,

να τους πω ότι η πολιτική ζωή της χώρας είναι γεμάτη από τέτοια περιστατικά. Το συμφέρον της χώρας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι η επιστροφή σε μια τυφλή πόλωση αλλά η σκληρή ουσιαστική αντιπαράθεση προτάσεων για την οικονομία» σημείωσε.

Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι η χώρα πρέπει να εκλέξει πρόεδρο από μια βουλή με νωπή εντολή.

«Ακόμη και αν έχουμε αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε συνεργασίες», είπε ο κ. Παπαδημούλης. Στην αντίθετη περίπτωση, είπε ότι με τις δυνάμεις που σήμερα συγκυβερνούν δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας. «Εάν το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές αλλάξει πολιτική, τα όργανα θα εξετάσουν αυτήν την περίπτωση».

Το επιχείρημα ότι έπεσε το χρηματιστήριο επειδή ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αστείο», τόνισε και μίλησε για εναγώνια προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά να παρουσιάσει πράγματα που δεν υπάρχουν, όπως η έξοδος από το μνημόνιο. «Η πολιτική ρευστότητα οφείλεται στην παταγώδη κυβερνητική αποτυχία», σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Keywords
Τυχαία Θέματα