Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Κουβέλη για Πρόεδρος Δημοκρατίας

Οι αναφορές του Φώτη Κουβέλη για την προεδρία της Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα τιμητική και αντικατοπτρίζει την εκτίμηση του πολιτικού κόσμου της χώρας στο πρόσωπο του, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας.

Τόνισε πως πρέπει να προστατευτεί ο θεσμός του προέδρου της Δημοκρατίας και η συγκεκριμένη συζήτηση να γίνει στον κατάλληλο χρόνο.

Σημείωσε πως η συζήτηση που γίνεται ίσως να δείχνει έλλειψη σεβασμού στον Κάρολο Παπούλια, τον οποίο χαρακτήρισε καλό πρόεδρο.

Υπενθύμισε

πως η ΔΗΜΑΡ δεν έχει ψηφίσει τα νέα μνημόνια σημειώνοντας ότι η συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση βοήθησε ώστε να ΜΗΝ ψηφιστούν περισσότεροι αντιλαϊκοί νόμοι.

Απέδωσε την μετάθεση της κατάθεσης του αντι-ρσατσιστικού νομοσχέδιου στην ισχυρή προσπάθεια -όπως είπε- συντηρητικών θυλάκων στο εσωτερικό της ΝΔ να αποτρέψουν την ψήφιση μιας σύγχρονης αντιρατσιστικής νομοθεσίας… (σημειώνοντας πως μέχρι την εμφάνιση του Μπαλτάκου είχαμε).

Επισήμανε την ανάγκη να βρεθούν προγραμματικές συμπτώσεις όχι μόνο με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά με όλες τις δυνάμεις που κατανοούν ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα