Ανεβάζει τους τόνους η Συγγρού

Ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές η Συγγρού μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ανακολουθίες της κυβέρνησης κυρίως σε τρία πεδία. Το φορολογικό, το ασφαλιστικό και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Εκτός των άλλων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο φόρος που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα " ξαλαφρώσει " τους πολίτες, όπως τουλάχιστον υποστήριζε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως ο ΦΜΑΠ,

μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο χαράτσι για μεγάλη μερίδα πολιτών σύμφωνα με τη Συγγρού.

Από την άλλη την Τετάρτη θα συνεδριάσει για πρώτη φορά ο τομέας ασφαλιστικού υπό τον Βασίλη Οικονόμου, όπου θα δώσουν το παρών 83 γαλάζια στελέχη. Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Βρούτσης, ο Μάκης Γιακουμάτος, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, και οι τρεις έχουν περάσει από το Εργασίας, καθώς και πρώην διοικητές και γενικοί γραμματείς.

Στόχος να αναδείξουν τι δεν κάνει η κυβέρνηση σε σχέση με το ασφαλιστικό.

Το επόμενο μεγάλο θέμα που θα ανοίξει η ΝΔ θα είναι οι ιδιωτικοποιήσεις και το πάγωμα σχεδόν έτοιμων συμφωνιών όπως στα περιφερειακά αεροδρόμια

Τις επόμενες ημέρες η Συγγρού αναμένεται να παρουσιάσει έναν συνολικό πίνακα με τις ιδιωτικοποίησεις που ήταν στο στάδιο των τελικών υπογραφών αλλά και τα έσοδα που θα έφερναν αυτές.

Γ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα