Ανδρουλάκης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πιρουέτα, όπως έκανε ο Σαμαράς"

Για το μέλλον της Κεντροαριστεράς, αλλά και της κυβέρνησης μίλησε στον Real Fm ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νέος Ευρωβουλευτής τόνισε ότι το κόμμα του θα έχει τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις για το μέλλον της κεντροαριστεράς με πρόγραμμα.

Όσον αφορά στην κυβερνητική πολιτική, στάθηκε υπέρ της πολιτικής συμμαχιών, επισημαίνοντας ότι πρέπει να έχει λόγο και ο ΣΥΡΙΖΑ σε κρίσιμα θέματα που αφορούν στο

μέλλον της χώρας. Παράλληλα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι με τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει συμφωνία μόνο σε επίπεδο οικονομίας, καθώς οι διαφορές σε άλλα θέματα είναι μεγάλες.

Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την άποψή του ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα "γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, αλλά δεν την μαρτυρά" και πως όταν γίνει κυβέρνηση "θα κάνει πιρουέτα, σαν αυτή που έκανε ο Σαμαράς το 2012".

"Το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην αναλάβει κυβερνητική ευθύνη και προσπαθεί να ενισχύσει το μικροκομματικό του συμφέρον. Ο Τσίπρας έχει την ίδια ρητορεία που είχε ο Σαμαράς μέχρι το 2012. Έχει ακριβώς την ίδια στρατηγική με τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς έκανε πιρουέτα και, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, θα κάνει και αυτός πιρουέτα τόσο μεγάλη, που θα πάει από τα αριστερά στα δεξιά", ήταν τα ακριβή λόγια του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, τόνισε ότι τα προβλήματα του κόμματος πρέπει να λύνουνται θεσμικά μέσα από συνέδρια, συνεπώς "δεν χρειάζεται να βγαίνει το κάθε στέλεχος μεμονωμένα", με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θέτουν θέμα ηγεσίας.

Τέλος, ερωτηθείς για το θέμα με τις καθαρίστριες, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την άποψή του ότι η κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί την απόφαση της Δικαιοσύνης και να τις ξαναπροσλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα