Ανδρέας Γεωργίου: "Θέλω ένα παιδί, ένα σκυλί αλλά όχι ένα γάμο..."

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει κλέψει πολλές καρδιές... Το παρουσιαστικό του σε συνδυασμό με το ρόλο του γοητευτικού και πιστού που έχει στη σειρά του Αντ1 που πρωταγωνιστεί.. τον κάνει έναν ιδανικό υποψήφιο γαμπρό για πολλές...

Τι γνώμη έχει ο ίδιος για τον γάμο όμως;

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και μίλησε για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του: «Να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην έχω να κάνω τίποτα, θέλω κάθε μέρα να έχω κάτι να κάνω, να αισθάνομαι δημιουργικός, θέλω να δουλεύω. Αυτό μου δίνει ζωή. Αισθάνομαι ευλογημένος με αυτή τη δουλειά».

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Μπρούσκο, μίλησε και για το πως βλέπει το ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον: «Τον έχω σκεφτεί (τον γάμο) και μετά... ωρίμασα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι για γάμο και άλλοι όχι. Προς το παρόν δεν είμαι για γάμο. Λατρεύω τα παιδιά, θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί, όπως θέλω κι ένα σκυλί, αλλά δεν έχω το χρόνο, είναι μεγάλη ευθύνη. Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου, θέλω συνέχεια να είμαι με ανθρώπους, γι' αυτό το σπίτι μου δεν είναι ποτέ άδειο».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιους ηθοποιούς "τσάκωσαν" στο κρεβάτι σε καυτή στάση; (ΦΩΤΟ)

Διαγωνιζόμενος του DWTS έδωσε καυτό φιλί στη ντάμας του! (ΦΩΤΟ)

Το party γενεθλίων της Μπαλατσινού και η εντυπωσιακή τούρτα (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα