"Άκου τι είπαν" Πάνω από 8.000 οι αιτήσεις για την επόμενη σεζόν!

Ο πρώτος κύκλος της εκπομπής «Άκου τι είπαν!» ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών και κατέκτησε την 1η θέση στη ζώνη προβολής της, στο σύνολο κοινού.

Με σύνθημα τη γνωστή πλέον φράση: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις...», τα απογεύματά μας γέμισαν με χιούμορ, αυτοσαρκασμό, αβίαστο γέλιο και πολλή αγωνία! Περισσότερες από 1.700 ανατρεπτικές ερωτήσεις για τα πιο απλά καθημερινά ζητήματα προκάλεσαν πνεύμα συνεργασίας ή... σκέτης αντιλογίας ανάμεσα στους παίκτες.

Συνολικά, 160 πεντάδες πέρασαν από το πλατό

του «Άκου τι είπαν!» σε 80 αναμετρήσεις, και δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στην πρόβλεψη της κοινής γνώμης. Ανάμεσά τους και τέσσερις πεντάδες απρόβλεπτες και ξεκαρδιστικές που άφησαν ιστορία... για καλό σκοπό: oι ομάδες των «Μες στην καλή χαρά», «Δέστε Τους!», «Ελένη» και «Happy Day στον Alpha».

Μεγάλοι νικητές της σεζόν αναδείχθηκαν «Τα Καλά Παιδιά» που κατάφεραν να «τρυπώσουν» στο μυαλό του κόσμου και να φύγουν με το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ, ενώ 14 ακόμη ομάδες πρόβλεψαν σωστά τον σφυγμό της κοινής γνώμης και κέρδισαν από 5.000 ευρώ η κάθε μία.

Τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι είχε και το ζωντανό κοινό που πυροδότησε τις αναμετρήσεις και ανέβασε ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη. Περίπου 2.000 άτομα βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής για να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα.

Δυνατή πορεία στον πίνακα της τηλεθέασης:

Το «Άκου τι είπαν!» κατέκτησε την 1η θέση στη ζώνη της (17:40-18:30) στο σύνολο του κοινού. Συγκεκριμένα, από την αρχή της σεζόν, η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 20% στο σύνολο του κοινού, ενώ στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44 κατέγραψε μέσο όρο 22,1%. Οι υψηλότερες αποδόσεις της εκπομπής σημειώθηκαν στους άνδρες ηλικίας 25-34 με μέσο όρο 24,8%.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κέντρισε ιδιαίτερα η εβδομάδα των μεγάλων τελικών που προβλήθηκε στις 7-11 Ιουλίου 2014, στις 21:00 το βράδυ. Συγκεκριμένα, την εβδομάδα αυτή, η εκπομπή κατέγραψε υψηλές αποδόσεις με μέσο όρο τηλεθέασης 26,1% στο σύνολο του κοινού και 30,9% στο δυναμικό κοινό 15-44. Ακόμη, ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες ηλικίας 25-34 σημειώνοντας 36,8%.

Οι αιτήσεις για την επόμενη σεζόν ξεπερνούν τις 8.000 μέχρι αυτή τη στιγμή! Οι πεντάδες θα γράψουν και πάλι ιστορία στον Alpha!

Keywords
Τυχαία Θέματα