Αγριος καυγάς Νίκου Στραβελάκη - Βασίλη Χιώτη

Κόντρα ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στον διευθυντή ειδήσεων του Mega, Νίκο Στραβελάκη, και τον επικεφαλής του Βήμα FM, Βασίλη Χιώτη.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο τελευταίος, την Τρίτη, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: «Πολύ ωραία η εκπομπή του Mega που μεταδίδεται απόψε από τις οκτώ. Διότι δελτίο ειδήσεων δεν το λες. Αλλά ως εκπομπή, πολύ καλή...».

Ηταν το δελτίο ειδήσεων με πρώτο

θέμα τη φρικιαστική δολοφονία της τετράχρονης Αννυ, στην οποία το Μεγάλο Κανάλι αφιέρωσε περίπου 35 λεπτά και στη συνέχεια μπήκε στην πολιτικο-οικονομική ειδησεογραφία, που ήταν κρίσιμη. Η ανάρτηση αυτή φαίνεται πως ενόχλησε τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος επικοινώνησε με τον Βασίλη Χιώτη για να του ζητήσει τον λόγο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διάλογος ήταν έντονος. Πάντως, ο Νίκος Στραβελάκης φρόντισε να δημοσιοποιήσει το θέμα και σε σύσκεψη που έγινε την επόμενη μέρα στο κανάλι. Αυτό που δεν κατάλαβαν όσοι έγιναν μάρτυρες του ξεσπάσματός του ήταν αν ο θυμός του αφορούσε την ανάρτηση ή το γεγονός ότι, παρότι τη συγκεκριμένη μέρα πραγματικά μετέτρεψε το δελτίο ειδήσεων σε εκπομπή σαν αυτές της Αγγελικής Νικολούλη, οι τηλεθεατές όχι μόνο δεν τον αντάμειψαν με νούμερα τηλεθέασης, όπως ενδεχομένως προσδοκούσε, αλλά -αντίθετα- το δελτίο μόλις και μετά βίας κατέγραψε ένα ποσοστό της τάξεως του 16%.

Αυτό σημαίνει ότι οι τηλεθεατές δεν επιδοκίμασαν το «σίριαλ» που επέλεξε να προβάλει στο δελτίο, αντί να καλύψει το θέμα εκτενώς, αλλά με μέτρο. Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι -και μάλιστα πολλά από τα γνωστά ονόματα του καναλιού- δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τον τρόπο με τον οποίο ο διευθυντής ειδήσεων παρεμβαίνει από νωρίς το πρωί σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές. «Το στοίχημα που βάζουμε κάθε μέρα είναι αν μέχρι την ώρα που θα έρθει ο ίδιος θα έχει ξεπεράσει τα… δέκα ή είκοσι τηλεφωνήματα σε παρουσιαστές, αρχισυντάκτες, παραγωγούς και δημοσιογράφους», λένε αστειευόμενα μεταξύ τους στελέχη του Μεγάλου καναλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ντου" στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έκαναν οι εργαζόμενοι (ΦΩΤΟ)

Η Nova θα παίζει μπάλα έως το 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει τώρα τον Αλαφούζο

"Κόπηκαν" Βογιατζάκη-Παπαβασιλείου από τις "Γυναίκες"

Η Έλλη Στάη απαντάει στην Εφημερίδα των Συντακτών

Keywords
Τυχαία Θέματα