Άγριο θρίλερ με την Μενεγάκη!

Πριν από λίγες ημέρες μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που έχει με τις ταχυπαλμίες. Τώρα αναφέρθηκε στους εφιάλτες που βλέπει και την κάνουν να πετάγεται τα βράδια από το κρεβάτι της. Ένα άγριο θρίλερ αρχίζει να εκτυλίσσεται γύρω από την Ελένη Μενεγάκη η οποία φαίνεται πως ζει ένα δράμα μόλις σβήνουν τα φώτα της εκπομπής της. «Δεν μπορώ να πάρω ανάσα» παραδέχτηκε, δείχνοντας ότι το πρόβλημα είναι πιο

σοβαρό από όσο περίμεναν κάποιοι.

Οι κρίσεις άγχους και το έντονο στρες της δημιούργησαν ταχυπαλμίες. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να επισκεφτεί ιδιωτικό νοσοκομείο και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις γιατί οι συνεχείς αυξήσεις των παλμών της καρδιάς της την είχαν θορυβήσει. Οι ταχυπαλμίες είναι πολύ ύπουλες και χρειάζονται μεγάλη προσοχή, γι’ αυτό και της συστήθηκε ηρεμία και αποφυγή του έντονου στρες. Βέβαια άλλες οι συμβουλές των γιατρών και άλλη η πραγματικότητα. Η καθημερινότητα της Ελένης μόνο ήρεμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού είναι και «καίγεται» να παραμείνει η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης».

Το έντονο στρες που έχει, φαίνεται ότι έχει επηρεάσει σοβαρά και τον ύπνο της, αφού έχει συνέχεια εφιάλτες. Μάλιστα το αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Εφιάλτες που την «πετούν όρθια» από το κρεβάτι της και της κόβουν την ανάσα. «Έβλεπα στον ύπνο μου δύο φίδια που μου δάγκωσαν τα χέρια. Τα έπιασα και τα έβγαλα από πάνω μου. Ξύπνησα από τον εφιάλτη και μου είχε κοπεί η ανάσα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη στην εκπομπή της και αποκάλυψε στη συνέχεια ότι δεν τόλμησε να μιλήσει για τον εφιάλτη στη μητέρα της Ζέτα για να μην ανησυχήσει.

Το διπλό πρόβλημα

Πάντως, η αποκάλυψη της Μενεγάκη θορύβησε τους δικούς της ανθρώπους, αφού βλέπουν ότι οι κρίσεις άγχους που παθαίνει η παρουσιάστρια της δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Τα δύο φίδια που είδε στον ύπνο της θεωρούν ότι είναι τα δύο μεγάλα προβλήματα που την ταλαιπωρούν και καλείται να δώσει λύσεις. Το πρώτο είναι το μεγάλο άγχος της για την καθημερινή μάχη της τηλεθέασης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω να διατηρήσει το θρόνο της, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha και θέλει να αποδείξει σε όλους ότι σε μια σεζόν που έγιναν μεγάλες μεταγραφές, εκείνη εξακολουθεί να είναι η «βασίλισσα». Τα νούμερα, αν και κρατά με άνεση την πρωτιά, δεν είναι αυτά που θα την κάνουν να χαμογελάσει. Περίμενε μεγαλύτερη τηλεθέαση και αυτό την έχει φορτώσει με πολύ μεγάλο στρες.

Το δεύτερο είναι η έντονη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο. Η δικαστική τους κόντρα και η έκταση που πήρε, της δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα, αφού δεν φαίνεται εξωδικαστική λύση στον ορίζοντα. Εκείνη θέλει να συνεχίσει τη ζωή της, δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στην υπόθεση για να μην επηρεαστούν τα παιδιά, αλλά δεν τα έχει καταφέρει και αγχώνεται ακόμη περισσότερο.

Ο Ματέο είναι κοντά της και προσπαθεί με αποδράσεις εκτός Αττικής αλλά και με βραδινές εξόδους να ηρεμήσει τη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης». Οι κινήσεις του φέρνουν αποτέλεσμα, αλλά για πολύ λίγο, αφού η καθημερινότητα της παρουσιάστριας είναι πολύ έντονη με αποτέλεσμα μόλις που επιστρέφει στο σπίτι της στα Μελίσσια να αρχίζει και πάλι το… μαρτύριο.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην Ελένη, της ζητούν να συμβουλευτεί τη γνώμη ενός ψυχολόγου ο οποίος μπορεί να δώσει τη λύση που απαιτείται και να απαλλαγεί οριστικά από τους εφιάλτες που την ταλαιπωρούν. «Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει για να ξεφύγει η Ελένη από αυτό» λένε και πιστεύουν ότι η παρουσιάστρια θα τους ακούσει.

Πηγή: Περιοδικό Yes

Keywords
Τυχαία Θέματα