Αγρια τα αλληλοκαρφώματα Σταμάτη – Φαήλου

Το… έλα να δεις γίνεται ακόμα και μεταξύ πολύ στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον στον πρόεδρο του κόμματος και προσπαθούν να φορτώσουν αλλού τις ευθύνες τους για το εκλογικό στραπάτσο, όπως έγραψε και το Secret (ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικα).

Από τις πιο σκληρές κόντρες είναι αυτές μεταξύ του Δημήτρη Σταμάτη και του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Ο μεν πρώτος θεωρεί πως ο Φαήλος

έβλαψε σοβαρά τον Αντ. Σαμαρά με τη δημόσια παρουσία του τα τελευταία δύο χρόνια, ο δε Φαήλος έχει ανοίξει πόλεμο εδώ και καιρό με τον κ. Σταμάτη, για τον οποίο είχε γράψει στο facebook πριν από καιρό -χωρίς να τον κατονομάσει- ότι είναι: «Τεμπέλης, βαψομαλλιάς, με μουστακάκι, “φυζίκ” συνταξιούχου Αργεντινού ζιγκολό ή παλιού γκαρσονιού στον “Διόνυσο”.
Είναι από αυτούς που θα μας “σώσουν”… Ερμη Πατρίδα».

Το τελευταίο διάστημα, που όλη η πρώην παρεούλα του Μαξίμου έχει γίνει… μαλλιά-κουβάρια κι ο καθένας προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει σταματήσει πλέον να μιλά ανωνύμως με «φωτογραφίες», αλλά κατονομάζει τον Δημήτρη Σταμάτη ως έναν από τους υπευθύνους για την πορεία του Αντ. Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρώντας προφανώς ότι ο ίδιος με τις ακραίες έως ακροδεξιές τοποθετήσεις του έκανε το αντίθετο…

Διαβάστε ακόμα:

O σερβιτόρος, το ουίσκι και ο Σταμάτης

Keywords
Τυχαία Θέματα