Αυτοί είναι οι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη (ΦΩΤΟ)

Μετά τις έρευνες στο διαμέρισμα του Αμαρουσίου, όπου εντοπίστηκε το σπίτι του Ν.Μαζιώτη, το πρωί του Σαββάτου νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στο Ν.Κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα που ανήκει σε αντεξουσιαστή βρέθηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα κι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Εξάλλου δώδεκα φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη, μεταξύ των οποίων τέσσερις που τον εμφανίζουν να περπατάει ήρεμος στην Αθήνα

φορώντας σταυρωτά μαύρο τσαντάκι, και οχτώ από κάμερες ασφαλείας έδωσε το Σάββατο στη δημοσιότητα η Αστυνομία μετά από εισαγγελική διάταξη. Στην δημοσιότητα δόθηκαν επίσης οχτώ φωτογραφίες και φωτογραφία ταυτότητας του Γιώργου Πετράκου, που θεωρείται το δεξί χέρι του Μαζιώτη για τον οποίο εκδόθηκε την Παρασκευή ένταλμα συλλήψεως.

Ο Πετράκος εμφανίζεται να έχει συνεργαστεί και με τον Παλαιοκώστα στην απαγωγή Μυλωνά γεγονός που σύμφωνα με την αστυνομία αποδεικνύει τις στενές σχέσεις της νεοτρομοκρατίας με τους κοινούς ποινικούς. Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργατών του Μαζιώτη που έχουν καταγραφεί από καμέρες ασφαλείας στις ληστείες στις τράπεζες της Κλειτορίας και της Ακράτας στην Αχαΐα. Την ίδια ώρα, στον Ευαγγελισμό βρίσκεται από τις 11.30 ο 27ος ανακριτής προκειμένου να πάρει κατάθεση από τον Νίκο Μαζιώτη. Τα μέτρα ασφαλείας έξω από το νοσοκομείο είναι δρακόντεια καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση συμπαράστασης από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.






Keywords
Τυχαία Θέματα