Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα στον Στουρνάρα: Απαιτούμε να τηρεί την εθνική γραμμή

Αυστηρό μήνυμα προς τον Γιάννη Στουρνάρα απηύθηνε ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση ρεβανσισμού ή αντεκδίκησης απέναντι στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και πως θα κριθεί από την ικανότητα του να διαχειριστεί και να φέρει εις πέρας την ορθή και ασφαλή λειτουργία του τραπεζικού

συστήματος παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Αναφερόμενος στον κ. Στουρνάρα στο πλαίσιο ερώτησης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για τα τηλεοπτικά μέσα ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «απέναντι στους ανθρώπους που ασκούν με ευθύνη τούτες τις κρίσιμες ώρες ένα πολύ σημαντικό έργο, δεν ερχόμαστε με διάθεση να κρίνουμε το έργο τους βάσει του αν έχουμε τις ίδιες απόψεις ή όχι. Το αν συγκρουστήκαμε στο παρελθόν ή όχι». Τόνισε, ωστόσο, ότι απαιτεί από όλους αυτούς να είναι συνεπείς στο έργο που έχουν αναλάβει και να τηρούν την εθνική γραμμή.

Αποσαφήνισε δε πως «ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα κριθεί από την ικανότητα του να διαχειριστεί και να φέρει εις πέρας την ορθή και ασφαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Έχει μια μεγάλη ευθύνη και από αυτήν την ευθύνη θα κριθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα