Αδωνις: Περιμένω και δεύτερο παιδί, που να τρέχω για δήμαρχος της Αθήνας

Κρούση στον υπουργό Υγείας να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, έκανε η Νέα Δημοκρατία για να εισπράξει ένα μεγαλοπρεπές «όχι», επικαλούμενος τη γονική ιδιότητά του.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;».

Αυτά έλεγε

ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης στον σύμβουλό του κ. Αθ. Πλεύρη, το βράδυ του Σαββάτου, όταν πήγαν να δειπνήσουν στο «Prime Grill» στο Νέο Ψυχικό.

Πάντως οι συναντήσεις των κκ. Γεωργιάδη και Πλεύρη έχουν πυκνώσει τελευταίως και οι λόγοι μου είπαν ότι είναι δύο. Πρώτον, ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Καμμένου και, δεύτερον, ο κ. Πλεύρης είναι ο πρώτος επιλαχών στην Α' Αθηνών. Συνεπώς, αν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων οποιοσδήποτε γαλάζιος βουλευτής από την Α' Αθηνών εισέρχεται αυτομάτως στη Βουλή. Πάντως, όπως μου μετέφεραν, εκείνο το βράδυ οι κ.κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης έκαναν μια λεπτομερή συζήτηση και για τη... μισθοδοσία του δημάρχου!»

Ο Βηματοδότης αναφέρεται, όμως, εκτεταμένα στο δείπνο με μπριζολάκια στο Νέο Ψυχικό, αλλά και στην αινιγματική παρουσία της Εύας Καϊλή και της αδελφής της:

«Να επανέλθω όμως στο δείπνο που έγινε στο εστιατόριο- κρατάδικο στο Νέα Ψυχικό με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί υπήρξαν ορισμένα πράγματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Πρώτον δεν ήταν ένα αθώο δείπνο ανάμεσα σε δύο φίλους, όπως οι κκ. Πλεύρης και Γεωργιάδης, αλλά ήταν μία άτυπη συνεδρίαση γιατρών, μεγαλογιατρών, φαρμακοβιομήχανων και φαρμακέμπορων και το δείπνο το διοργάνωσε ο σύμβουλος του υπουργού κ. Πλεύρης. Προσκεκλημένες (του υπουργού) ήταν και οι αδελφές Καϊλή (Εύα και Μανταλένα). Τώρα θα πείτε τι γυρεύουν οι αδελφές Καϊλή με φαρμακοβιομήχανους και μεγαλογιατρούς; Κάποιος από το τραπέζι έλεγε ότι τους δίνουν συμβουλές επικοινωνίας. Ας είναι. Πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε όταν ο υπουργός διαπίστωσε ότι η Εύα δεν κάθησε στο τραπέζι του και στη θέση της κάθησε, η αδελφή της Μανταλένα. Το θέμα το έλυσε ο κ. Πλεύρης αλλάζοντας την χωροταξία. Έφαγαν μπριζολάκια και λουκάνικα (και η Εύα σαλάτα). Και κάτι ακόμα έξω από το εστιατόριο πάλι εμφανίστηκε η γνωστή...τζάγκουαρ, με τους φουσκωτούς. Ο ιδιοκτήτης της συνέτρωγε με τον υπουργό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα