Άδωνις Γεωργιάδης: "Λυπήθηκα για τον Καρατζαφέρη"

«Λυπήθηκα με την υπόθεση που ήρθε στο φως για το Γιώργο Καρατζαφέρη» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 FM στην εκπομπή Πρωινός Καφές με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις off shore εταιρείες του προέδρου του ΛΑΟΣ!

Πρόσθεσε μάλιστα πως «ο Καρατζαφέρης έπαιξε ένα ρόλο στη ζωή μου και τον εκτιμώ. Αλλά πολιτικός με off shore εταιρεία δεν μπορεί να υπάρχει! Περιμένω να δω την εξέλιξη της υπόθεσης».

Εξάλλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απέκλεισε κατηγορηματικά - για ακόμα μια φορά - το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. 'Όπως είπε «εγώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θέλει την κοινωνικοποίηση των τραπεζών αποκλείεται» και διερωτήθηκε εάν έπρεπε να γίνει συγκυβέρνηση ποια πολιτική θα ακολουθούσε.

Τέλος αναφερόμενος στις προκλήσεις της Τουρκίας είπε πως η Ελλάδα έχει παίξει «διεθνώς πολύ ωραία τα χαρτιά της» και η χώρα δεν πρέπει να τσιμπήσει και να παρασυρθεί σε θερμό επεισόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα