Άδωνις: Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις και εσύ και τα παιδιά σου

"Δεν θα φέρει άνθρωπος τα λεφτά του στην Ελλάδα, όταν βλέπει ότι θα μπλέξει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος αυτό. Δεν το συζητάμε. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα!", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

στο Βήμα Fm όταν ρωτήθηκε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα "παιδικό τραύμα" που κρατά τον Γιώργο Σταθάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, ο Υπουργός Υγείας σχολίασε τον Γιώργο Σταθάκη, εκφράζοντας την απορία του για ποιο λόγο παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί "είναι σοβαρός και γνώστης". "Θέλω να το πω αυτό, ότι είναι μεγάλη έκπληξη για μένα ότι μένει στον ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς κάποια παιδικά τραύματα τον οδηγούν εκεί, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά… Είναι και σοβαρός και γνώστης, οπότε κάτι άλλο, ψυχολογικό συμβαίνει".

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε βέβαιος πως στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτη και παράλληλα συνέδεσε μια ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με απόσυρση του ενδιαφέροντος των ξένων επενδυτών για την Ελλάδα.

"Εάν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα –που το πιστεύω ότι θα είμαστε– το πρόβλημα το πολιτικό θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την άλλη μέρα και όχι η ΝΔ ή η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση θα έχει ανανεώσει την εμπιστοσύνη της και θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι. Δεν λέω ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης οι ευρωεκλογές, αλλά μιλάμε για τον ξένο επενδυτή, όχι για το πολιτικό μας σύστημα. Είσαι επενδυτής δισεκατομμυριούχος και θέλεις να φέρεις τρία-τέσσερα δις στην Ελλάδα. Τα φέρνεις αν νομίζεις ότι την άλλη μέρα έρχονται οι μουρλοί στην εξουσία; Όχι. Τα φέρνεις όταν γίνει αυτό που έγινε χθες στις αγορές; Ναι. Τι μένει, λοιπόν, μεταξύ του να έρθουν οι επενδύσεις και να ανοίξουν δουλειές και να τις βρίσκει ο κόσμος και να πέφτει η ανεργία; Μένει το τελευταίο που έγραψε η Moody's στην έκθεσή της: να επιβεβαιώσει την πολιτική της σταθερότητα. Αν το κάνει αυτό, λέει η Moody's, θα την αναβαθμίσει την Ελλάδα πέντε βαθμίδα", προέβλεψε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα