Zώδια: Πως θα είναι τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Κουβαλάς μια ενέργεια εκρηκτική πάνω σου και είσαι έτοιμος για όλα. Επειδή όμως χρειάζεσαι εκτόνωση, καλό είναι να πάρεις από πριν κάποιες προφυλάξεις γιατί μπορεί πάνω στην βιασύνη σου να κάνεις λάθη. Η συμβίωση με ένα πρόσωπο ίσως είναι δύσκολη γιατί θα πρέπει πρώτα να περάσεις από το στάδιο της φιλίας μέχρι να φτάσεις να είσαστε καλά μαζί. Μάλιστα αν δεν έχεις ξεκινήσει κάτι θα ήταν πολύ πιο έξυπνο από την πλευρά σου να κάνεις αυτή τη συμφωνία γιατί μετά δεν θα είναι εύκολο να περάσεις τις γραμμές σου. Η σχέση με αυτόν τον τρόπο θα δέσει πιο εύκολα. Τη δυσκολία με τον Αιγόκερω αν τον θέλεις πολύ, θα την προσπεράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά κάποιο τρόπο ζορίζεσαι να βάλεις μια τάξη γιατί όπως βλέπεις, χωρίς να το θέλεις, μπορεί να έχεις απομακρυνθεί από το άτομο που σε ενδιαφέρει πιθανόν από δικά σου κολλήματα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, είσαι κάπως απομακρυσμένος από όλους και όλα. Ίσως πιστεύεις ενδόμυχα ότι δεν μπορεί κάποιος να σε αγαπήσει γιατί δεν έχεις τα ανάλογα προσόντα ή να υπάρχει φόβος προδοσίας. Καλό θα ήταν να το παρακάμψεις γιατί μερικές φορές είναι οι ανασφάλειές σου υπεύθυνες για αυτά που νιώθεις. Έχεις πάθος για τον Υδροχόο ενώ δεν είναι εύκολο να ταυτιστεί μαζί σου και ίσως να μην μπορείς να ξεκολλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δράση σου πλέον δεν θα περνάει απαρατήρητη γιατί έχεις βάλει σαν στόχο να πετύχεις στην προσωπική σου ζωή και πάνω από όλα να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό σε φλερτάρει αλλά δεν είναι εύκολο να στο πει κατευθείαν. Ίσως πάρεις την πρωτοβουλία και χωρίς να έχεις το άγχος της απόρριψης, να το διαχειριστείς πολύ πιο εύκολα από παλιά. Οι συζητήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν οπότε θα βρεις ευκαιρίες να ρίξεις τις σπόντες σου. Αν σας ενδιαφέρει ο Ιχθύς μάλλον θα τον κερδίσεις με το να γίνεις αρκετά ονειροπόλος, ρομαντικός και κυρίως καλλιτέχνης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι αρκετά αναστατωμένος γιατί νιώθεις ότι χρειάζεται κάτι να αλλάξει αλλά δεν ξέρεις τι. Για αυτό, καλό είναι να παραμείνεις στην θέση σου χωρίς πολλές κουβέντες που μπορεί να χαλάσουν ισορροπίες. Η φιλική διάθεση του Υδροχόου σίγουρα σε μπερδεύει αλλά πάνω από όλα σε στεναχωρεί η απόσταση που βάζει στις προσωπικές σου εκφράσεις. Το καλό είναι ότι αν καταφέρεις και κάμψεις όλες τις κόντρες και τις δυσκολίες, θα έρθεις τόσο κοντά που μετά δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις. Η φιλοσοφία σου είναι δύσκολο να αλλάξει γιατί είναι καταγραφές εμπειριών και συναισθηματικών αξιών. Ο Κριός μερικές φορές σε πιέζει να γίνει το δικό του και ίσως να φοβάσαι ότι θα χάσεις το συναίσθημά σου.

ΛΕΩΝ

Έχεις μέσα στο τσεπάκι σου την επιτυχία και όμως μπορεί να μην είσαι και πάλι ευχαριστημένος και ίσως να κλώθεις ξανά και ξανά το παρελθόν που μπορεί πλέον να μην παίζει κανένα ρόλο για σένα. Η επαφή με Σκορπιό ή Υδροχόο πιθανόν να ζητάει τον απόλυτο έρωτα, την πίστη και την ποιότητα. Ίσως σε πιέζει αυτό αλλά δεν γίνεται αλλιώς γιατί δεν εμπιστεύεσαι. Η συζήτηση με Ιχθύ μπορεί να κρατηθεί κρυφή από την πλευρά σου και με τον δικό του τρόπο θα σε κάνει να του ανοιχτείς και να εκφραστείς με συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι κάπως στην πρίζα γιατί βλέπεις ότι βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα διαχειριστείς. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και σταθερός σε αντιλήψεις και αποφάσεις θα δεις ότι στο τέλος θα δικαιωθείς. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου μπορεί να σε γλυκοκοιτάζει ένας Υδροχόος ο οποίος όμως έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας που σύντομα θα αναγκαστείς να ανακαλύψεις, αν θέλεις να έχεις στο τέλος το ανάλογο αποτέλεσμα. Η ζήλεια που θα νιώσεις ξαφνικά πιθανόν να είναι δύσκολο να την διαχειριστείς γιατί ακόμα δεν την παραδέχεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις ότι μπορείς να σταθείς στα πόδια σου για αυτό πιθανόν να κάνεις κίνηση να απελευθερωθείς ακόμα και από έναν Αιγόκερω ο οποίος αρκετές φορές σε πιέζει και δεν υπάρχει μια καλή επικοινωνία μαζί του. Αν αντιδράσεις με ένα τρόπο πολύ συναισθηματικό, δε θα επιλύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σε εσένα και έναν Ιχθύ γιατί θα παραμείνεις στα ίδια. Η υποτίμηση που μπορεί να νιώσεις ξαφνικά από την απομόνωση που θα σε βάλει ένα πρόσωπο πιθανόν να σε πεισμώσει και να περάσεις στο άλλο το άκρο, δηλαδή να φύγεις μια και καλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σου άποψη μερικές φορές ίσως είναι πολύ ακραία. Σε σχέση με παλιά, θα δεις ότι έχεις πάρει φόρα και δεν καταλαβαίνεις πλέον, ακόμα κι από άτομα που σε αδικούν. Η εμφάνισή σου μπορεί να γίνει πιο εξεζητημένη και αυτό θα βοηθήσει στην όλη σου εικόνα. Νέες παρέες μπορεί να σηματοδοτήσουν την αρχή μια εποχής που θα ανήκει ολοκληρωτικά σε σένα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα περάσεις μια κρίση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο και πιθανόν να απαιτήσεις μια επαφή που θα υπάρχει αμοιβαία ευθύνη και υποχρέωση. Ο φόβος της προδοσίας μπορεί να ελλοχεύει πάνω από το κεφάλι σου αλλά πριν πάρεις αποφάσεις, ξεψάχνισε καλύτερα την καρδιά σου και ρώτα την αν όλο αυτό αληθεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να ζεις όμορφα αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει καλύτερη επαφή και μεγαλύτερη ανταπόκριση από το άτομο που είσαι μαζί του. Μια νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει ξαφνικά και κυρίως μέσα από μια παρέα φίλων και θα σου δώσει μεγάλη ενέργεια γιατί θα ταιριάζεις μαζί του και θα δέσετε από την πρώτη στιγμή. Ένας Ταύρος ενδιαφέρεται αλλά παραμένει φιλικά δίπλα σου γιατί φοβάται να ανοιχτεί. Πιθανό να χρειαστεί να δώσεις εσύ το σύνθημα για να κάνει έστω ένα δειλό βήμα. Το αποτέλεσμα είναι βέβαια αμφισβητούμενο αλλά αξίζει να προσπαθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αναστατωμένος και έντονα πιεσμένος από διάφορες αιτίες. Το καλό είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία να γνωρίσει ένα σημαντικό άτομο γιατί ξαφνικά λύνονται οι αντιστάσεις σου κι αυτό θα σου δώσει τη δύναμη να ακολουθήσεις τα συναισθήματά σου. Η επαφή με το Λιοντάρι είναι δύσκολη αλλά έχεις ανάγκη να υποστηρίζεις ακόμα κάποιες αρχές για να υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαίος σεβασμός. Ίσως γίνεις πολύ ισχυρός εσωτερικά κι αυτό θα σου αυξήσει την πιθανότητα να οδηγήσεις το παιχνίδι όπως εσύ νομίζεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό γιατί δεν θα έχεις ισοτιμία μέσα στην σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη που είναι στον Υδροχόο μπορεί μεν να σου δίνει ένα αέρα επικοινωνίας και άνεσης αλλά εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να νιώθεις ένα μπλοκάρισμα και να έχεις πάρει την απόφαση να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Μέσα σου πιστεύεις ότι έτσι θα εξελιχτείς και θα παραμείνεις πιστός και απόλυτος στην αξία της αγάπης και της φιλίας. Η επαφή με Σκορπιό είναι όντως δύσκολη αλλά πολύ ουσιαστική. Η ανάμειξη με τον Ταύρο θα είναι μεν μια νότα καλοπέρασης αλλά και μεγάλης καθυστέρησης γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει κάτι εύκολα από καμία πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια μυστική σχέση μπορεί να σε απασχολεί και να σε κάνει να σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις για την άμεση λύση της γιατί πιθανόν για πρώτη φορά να έχεις καταλάβει ότι δεν σου αρέσει να κρατάς πλέον μια αρρώστια στην ψυχή σου. Ίσως θέλεις κάτι πιο αληθινό γιατί δεν αντέχεις να παρασύρεσαι από πράγματα που δεν σου πηγαίνουν. Το Λιοντάρι ίσως να σε βοηθάει σε ψυχικό επίπεδο για αυτό μην βγάζεις πρώιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του. Μερικές φορές χρειάζεσαι μια βοήθεια για να κρατηθείς και να προχωρήσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα εξαρτηθείς από αυτό. Ο Ζυγός αμφιταλαντεύεται και εσύ δεν θα το αντέξεις για πολύ. πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα