Zώδια: Ερωτικές προβλέψεις και ανατροπές!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε το προβάδισμα αφού οι ερωτικοί πλανήτες με ένα τρόπο παρεμβαίνουν στην ζωή σας. Σας οδηγούν εν μέρει σε συμβιβασμό αλλά από την άλλη κάποιοι έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και δεν λέτε να οπισθοχωρήσετε με τίποτε. Το καλό είναι ότι είστε πολύ φιλικοί και αυτό βοηθάει να κάνετε ένα καινούργιο άνοιγμα. Εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 1.4 έως και τις 3.4 έχετε ανάγκη να ξεμπερδέψετε από κάθε τι που είναι άρρωστο και όχι φωτεινό για σας. Ίσως να δείτε ξαφνικά μέσα σας μια μεγάλη αλήθεια την οποία θα ακολουθήσετε με ένα τρόπο απότομο. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός και Υδροχόος θα είναι τα άτομα που θα σας απασχολήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ευαισθησίες αλλά συγχρόνως διαθέτετε και ένα ταλέντο αυτές τις ημέρες να προσεγγίζετε περισσότερο φιλικά τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Επειδή σίγουρα θα νιώσετε το σκίρτημα της αγάπης μέσα σας αλλά και την διάθεση της συγχώρεσης καλό θα είναι να πετάξετε από πάνω σας κάθε τι που σας απομακρύνει και σας διαχωρίζει από τους άλλους. Η παιδικότητά σας θα βοηθήσει στο να ανοίξετε νέα κανάλια. Από την Τετάρτη και μετά καλό θα είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί με έναν άλλο Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό και Υδροχόο γιατί θα βγουν κάποια πράγματα που αφορούν στο παρελθόν και ίσως να νιώσετε πληγωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσωπική σας επαφή με ένα πρόσωπο και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα είναι κάπως πλασματική γιατί μπορεί να δείτε ή να πείτε πράγματα που θέλετε να γίνουν. Για αυτό να προσπαθήσετε να είστε όσο μπορείτε προσγειωμένοι και ιδιαίτερα προσηλωμένοι σε κάθε τι που λέτε και που κάνετε με το άλλο πρόσωπο. Επειδή ίσως να έχετε την τάση να πιείτε λίγο παραπάνω θα είστε σε μια κατάσταση ευθυμίας οπότε μπορεί να τα βλέπετε όλα ωραία με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε αυτές τις ημέρες. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια προσωπική επιτυχία με Ζυγό ή Υδροχόο. Ο Σκορπιός μπαίνει βαθιά στην ψυχή σας κι αν το αντέξετε, προχωρήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας εκτίμηση εξαρτάται από το άτομο που είστε μαζί γιατί ήδη ξέρετε ότι είστε αναγκασμένοι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, θυσίες ή ακόμα και συμβιβασμούς με Ζυγό κυρίως και Αιγόκερω. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα είναι δύσκολο αφού έχετε ανάγκη να μάθετε και το θέμα της ανακωχής και της επικοινωνίας. Η συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε από ένα άτομο θα σας αυξήσει την συγκίνηση και την διάθεση για ερωτικά τερτίπια, κυρίως αν είναι Σκορπιός ή Ιχθύς. Ο Δίας που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους προς το τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα σας αυξήσει την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη για να κάνετε οικογένεια ή να ζήσετε μαζί με ένα πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας άποψη μπορεί να είναι κάπως διαστρεβλωμένη γιατί το συναίσθημά σας θα σας δημιουργήσει κάποιες απόψεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το καλό είναι ότι θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και ίσως βγάλετε στο πρόσωπο που είστε μαζί ένα άλλον εαυτό πολύ συναισθηματικό και ιδιαίτερο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καλό θα ήταν να έχετε το γνώθι σ' αυτόν γιατί πιθανόν να χάσετε για λίγο τον έλεγχο σας κυρίως με Ιχθύ. Η σχέση με Τοξότη θα περάσει σε μια καλύτερη φάση γιατί θα δώσετε και θα πάρετε περισσότερο συναίσθημα. Οι γεννημένοι από τις 15 έως και 17.8 μπορεί να νιώθετε κάπως στριμωγμένοι ακόμα και από δικά σας θέματα και να μην έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα. Με τον Υδροχόο θα έρθετε πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μια εσωτερική ηρεμία και από εκεί που είχατε νεύρα και όλα σας έφταιγαν τώρα ξαφνικά θα δείτε να αλλάζουν τα πράγματα και να έχετε μια καλύτερη επικοινωνία. Όμως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να προβάλετε δικές σας επιθυμίες και αξίες και να νομίζετε ότι τις έχει και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως αν είναι Ιχθύς θα δυσκολευτείτε πολύ να έχετε μια σωστή επικοινωνία και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να είστε ξεκάθαροι ο ένας με τον άλλον γιατί άλλα θα λέτε και ο άλλος θα τα παίρνει διαφορετικά. Για αυτό προσπαθήστε να είστε πιο κοντά αν σας ενδιαφέρει να έχετε επαφή και με έναν άλλον τρόπο για να μην χαθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σας να αλλάξετε τις καταστάσεις είναι πολύ δυνατή αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα μπορέσετε να κάνετε κάτι. Εάν έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο ενώ θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να γυρίσετε πίσω σε έναν Κριό που τον έχετε ανάγκη δεν παίρνετε αποφάσεις γιατί υπάρχει μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία ίσως να μην είναι εύκολη να ξεφύγετε. Η αφέλεια που μπορεί να έχετε μερικές φορές πιθανόν να μην βοηθήσει να ολοκληρώσετε με έναν Ιχθύ και αν κάνετε κάτι ίσως όλα να είναι στον αέρα. Αν δεν πάρετε εσείς αποφάσεις θα είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η εποχή που παίρνετε συναίσθημα αλλά μόνο όταν νιώθετε συνειδητοί και δεν κάνετε τσαλίμια ή πείσματα. Ο εαυτός σας μπορεί να εκφραστεί με άνεση αρκεί να είστε ανοικτοί και φιλικοί γιατί μερικές φορές είστε πάρα πολύ κλειστοί και γενικά έχετε μια προσωπική άποψη που δεν την αλλάζετε εύκολα. Παρόλο που πονάτε θα δείτε ότι δεν υποχωρείτε αν στο μυαλό σας δεν έχετε δημιουργήσει την δική σας αλήθεια. Στις 19 έως και 21 θα νιώσετε δυνατοί και συγχρόνως πολύ απόλυτοι, κυρίως οι γεννημένοι από τις 13 έως και 16.11. Μερικοί ωριμάζετε απότομα και ίσως να σας φανεί κάπως δύσκολο. Μαζί με την δική σας την ωρίμανση μπορεί να θέλετε να φερθεί πολύ σοβαρά το πρόσωπο που είστε μαζί και αν δεν το κάνει ίσως να περάσετε κρίση μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κάποιες θετικές αντιδράσεις από τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Για αυτό κυρίως οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να ανατρέψετε μια σχέση από φιλικό επίπεδο σε ερωτικό αφού ξεκινήσετε πρώτα με μηνύματα όπου εκεί θα βγάζετε τα εσώψυχά σας. Ο Υδροχόος είναι το άτομο που σας ενδιαφέρει και σίγουρα θα κάνετε κάτι μαζί γιατί εκφράζει ο ένας τον άλλον. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να μπείτε σε ένα όμορφο παραμύθι που θα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Βέβαια στον τομέα του έρωτα μπορούμε να ονειρευόμαστε αλλά συνήθως αυτά που βλέπετε στους άλλους σαν καλά στοιχεία να θυμάστε ότι είναι δικά σας, οπότε να είστε πιο σίγουροι για τις κρίσεις σας, κυρίως με Δίδυμο και Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φανταστική σας προσέγγιση σε ένα πρόσωπο ίσως τώρα να λήξει και να πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Σίγουρα δεν θέλετε να πονάτε και μπορεί να περιμένετε την επιστροφή ενός προσώπου που δεν έχει καν επαφή και επικοινωνία μαζί σας. Μάλλον θέλετε να βλέπετε εξιδανικευμένα ερωτικές καταστάσεις γιατί μέσα από αυτό θεραπεύεστε. Όμως ήρθε ή ώρα να γνωρίσετε κάτι απτό και αληθινό. Τον φόβο σας να το πάτε πίσω και να μην τον υπολογίσετε. Όσο φοβάστε την προδοσία τόσο δεν θα κάνετε σχέση. Πιστέψτε στον εαυτό σας και δεχτείτε την αλλαγή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε το προβάδισμα λόγω της Αφροδίτης όμως δεν πρέπει να περιμένετε με τα χέρια σταυρωμένα. Μερικοί που πιστεύατε ότι θα γίνει κάτι, μπορεί να έχει σκαλώσει γιατί πιθανόν να μην διαχειρίζεστε σωστά την ενέργεια της Αφροδίτης, δηλαδή ίσως να μην είστε ανοικτοί, φιλικοί και ιδιαίτερα συναισθηματικοί σε ένα Καρκίνο ή Σκορπιό. Ίσως κρατάτε φόβους ή ακόμα και άρνηση να ξεκινήσετε κάτι γιατί σας έχουν μπλοκάρει και από τις προηγούμενες συμπεριφορές. Για αυτό ανοιχτείτε εσείς χωρίς να φοβόσαστε ότι θα πληγωθείτε. Αλλάξτε κάπως τις σκέψεις με το μυαλό σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Παρθένος είναι διατεθειμένος να σας δώσει περισσότερο συναίσθημα, αρκεί να το προσπαθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε κάπως περίεργα γιατί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε συναισθήματα που είναι παράταιρα με την εσωτερική σας αλήθεια. Για αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας μπλοκάρουν και κυρίως θα σας κάνουν να υποχωρήσετε σε καταστάσεις που δεν παίρνετε συναίσθημα. Η παιδική σας καρδιά ζητάει συναίσθημα και σίγουρα θα χρειαστείτε να βρείτε την πηγή σας. Όχι πάντα με κάποιο πρόσωπο αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ο Ερμής που θα μπει στους Ιχθύες θα είναι εν μέρει μια βοήθεια προς το εσωτερικό σας πεδίο χωρίς όμως να σας απομακρύνει από την βαθιά σας επιθυμία για αγάπη, για συμπόνια ή μοίρασμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα